GoogleAnalytics

Advertentie-analyse

U heeft veel geïnvesteerd om bezoekers naar uw site te halen, maar hoe weet u of uw advertentieprogramma's werken? Bekijk alle digitale kanalen (waaronder het zoek- en Display Netwerk, sociaal, partners en e-mail), en analyseer welke invloed ze hebben gehad op uw conversieratio's en uw rendement. Maak nu nog uitgebreidere analyses dankzij de ongeëvenaarde integratie van AdWords, met onder andere mobiele en displaycampagnes.

Adverteren

Maak uw zoekmachinemarketing effectiever

Zoekmachinemarketing haalt bezoekers naar uw site. Met Google Analytics kunt u bezoekersgedrag koppelen aan uw SEM-campagnes (op Google, Bing, Yahoo en meer) en slimmere keuzes maken wat betreft biedingen en zoekwoorden. Als u AdWords gebruikt, kunt u uw campagnes automatisch coderen en eenvoudig de verschillen tussen conversieratio's van verschillende advertentieplaatsingen en bestemmingspagina's bekijken.

Meer informatie

Gebruik remarketing om snel en gemakkelijk de juiste klanten te bereiken

Via remarketing met Google Analytics kunt u profiteren van gedetailleerde inzichten over klanten die interesse tonen in uw producten en services, en hen vervolgens overal op internet getargete advertenties laten zien die rechtstreeks van toepassing zijn op wat ze zoeken.

Meer informatie

Verzamel inzicht in hoe display-advertenties kunnen bijdragen aan uw programma's

Kom erachter hoe effectief het Display Netwerk kan zijn voor het introduceren van nieuwe klanten op uw site. Richt u op specifieke plaatsingen en verzamel inzicht in hoe goed deze plaatsingen erin slagen de juiste bezoekers naar uw site te halen. Onze integratie met het Google Display Netwerk (GDN) betekent dat u AdWords kunt gebruiken om campagnes te maken en te beheren en vervolgens Google Analytics-tags kunt toepassen op GDN-marketingcampagnes om uw succes te meten.

Geef mobiele campagnes de aandacht die ze verdienen

Als u mobiele advertenties uitvoert of mobiele apps gebruikt, wilt u inzicht krijgen in de prestaties. Mobiele advertentieplaatsingen trekken andere soorten bezoekers aan en met Google Analytics kunt u hun gedrag analyseren. U kunt gegevens opsplitsen per apparaat, de prestaties van uw advertentie meten en zowel uw mobiele als uw gewone site optimaliseren met behulp van bekende statistieken als tijd op site, bouncepercentage en conversieratio.

Meer informatie

Bekijk met multi-channel trechters hoe al uw advertentiecampagnes samenwerken

U adverteert via meerdere digitale kanalen (SEM, display, sociaal, partners en meer) en het is belangrijk dat u begrijpt welke rol elk kanaal speelt en hoe alle kanalen samenwerken om het aantal klanten en conversies te verhogen. Met multi-channel trechters heeft u een volledig beeld van wat het beste werkt en wat het minst effectief is, zodat u uw digitale marketingprogramma's kunt optimaliseren en verbeteren.

Meer informatie

Met campagnemetingen krijgt u inzicht in wat werkt en wat niet werkt

Meet campagnes in alle kanalen om te zien welke marketingactiviteiten werkelijk effect hebben. Bekijk rapporten die per kanaal zijn gesegmenteerd en bekijk enkele minuten nadat uw campagne is gestart gegevens in realtime in uw account. U ziet betrokkenheid en conversies voor elke link die u codeert, inclusief e-mail en banners. Bovendien kunt u offline campagnes bijhouden die gebruikers naar uw site halen.

Meer informatie