GoogleAnalytics

Inhoud Analytics

Vind de belangrijkste inhoud van uw site en verborgen juweeltjes met de rapporten 'Inhoud' in Google Analytics. U komt erachter hoe vaak mensen elke pagina van uw site hebben bezocht, hoe lang ze op uw site hebben doorgebracht en hoe vaak ze conversies genereren. U kunt alle rapporten vinden in het gedeelte 'Inhoud'.

Zoekopdrachten op site: breng bezoekers sneller naar hun bestemming

Wanneer bezoekers niet kunnen vinden wat ze willen, gaan ze op zoek. Met het rapport 'Zoekopdrachten op site' in Google Analytics kunt u erachter komen waar uw bezoekers werkelijk naar op zoek zijn. Vind gemiste mogelijkheden en versnel de tijd tot conversie.

Meer informatie

In-Page Analytics: zie hoe bezoekers op uw site navigeren

Wanneer u Google Analytics-rapporten bekijkt, is het soms moeilijk om te visualiseren hoe bezoekers navigeren op een bepaalde webpagina. Gebruik In-Page Analytics om visueel te analyseren hoe bezoekers op uw website navigeren.

Meer informatie

Analyse van sitesnelheid: breng problemen aan het licht voordat klanten dit doen

We weten allemaal hoe frustrerend een website die langzaam laadt is en het kan zelfs negatieve gevolgen hebben voor uw advertenties en uw positie in de zoekresultaten. Zie hoe lang het duurt voordat uw pagina is geladen met het rapport 'Sitesnelheid' in Google Analytics. Vind en repareer langzame pagina's en zorg voor tevreden bezoekers.

Meer informatie

Website-interactie tracking

Website-interactie tracking: krijg inzicht in wat bezoekers doen op uw site

Het kan erg nuttig zijn om inzicht te krijgen in hoe bezoekers uw site gebruiken. Bekijk hoe vaak ze Flash- en AJAX-elementen gebruiken, of hoe vaak ze op downloadlinks naar productbrochures klikken. U kunt zelfs website-interactie tracking instellen om nog meer inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

Meer informatie

Adsense

Maak uw AdSense-programma nog effectiever

Met AdSense kunnen bloggers en uitgevers van inhoud geld verdienen met hun advertenties. Google Analytics kan rechtstreeks gegevens van AdSense importeren zodat u uw advertenties op de best mogelijke plaats op uw site kunt weergeven.

Meer informatie