GoogleAnalytics

Gedeelte 'Informatie' in Google Analytics

De informatierapporten in het gedeelte 'Informatie' in Google Analytics houden het verkeer op uw website in de gaten en markeren belangrijke wijzigingen, waardoor u efficiënter en eenvoudiger kunt werken.

Informatie

Overzicht

U kunt uw informatierapporten altijd bekijken of een aangepaste melding maken zodat u kunt worden gewaarschuwd wanneer er plotselinge of onvoorziene veranderingen plaatsvinden in de statistieken van uw site. Deze baanbrekende technologie in Google Analytics is slim genoeg om te markeren wat u moet weten en is zeer gebruiksvriendelijk.

Met het gedeelte 'Informatie' in Google Analytics ontdekt u zaken die u anders mogelijk over het hoofd zou zien en kunt u zich richten op het nemen van stappen in plaats van gegevens doorspitten. Kijk maar eens, de functie is nu aan het werk. Zo hoeft u wat minder te graven...

Meer informatie

Voordelen:

  • Het gedeelte 'Informatie' in Google Analytics is een algoritmische engine die significante statistische afwijkingen in uw verkeerspatronen detecteert.
  • Meldingen worden automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks weergegeven. U hoeft niets te doen, u kunt het meteen zien.
  • Maak aangepaste meldingen zoals conversies van de zomercampagne voor Amsterdam.

Hoe het werkt:

  • Het gedeelte 'Informatie' in Google Analytics is een algoritmische engine die significante wijzigingen in uw verkeerspatronen detecteert.