Mobiele siterapporten

Als u inzicht heeft in het mobiele verkeer naar uw site, kunt u hieruit afleiden of u een responsief ontwerp moet implementeren of dat het beter is een afzonderlijke mobiele site te maken. Aangezien het gebruik van mobiele apparaten blijft toenemen en de voorkeuren van consumenten veranderen, blijven analyse en optimalisatie voor mobiele apparaten essentiële aspecten van uw strategie en succes.

Mobiel apparaat

Overzichtsrapport: bekijk een overzicht van de prestaties van mobiel verkeer op uw site

Het rapport 'Overzicht' bevat een specificatie van bezoekers die aangeeft of de bezoekers mobiele apparaten hebben gebruikt voor hun bezoek. Identificeer snel hoeveel van uw verkeer mobiel is en belangrijke statistieken die gekoppeld zijn aan die bezoekers, zoals het bouncepercentage en de duur van het bezoek, om te bepalen of uw mobiele ervaring voldoet aan de verwachting van de gebruikers.

Meer informatie.

Rapportage via mobiele apparaten: kom erachter welke mobiele platforms het beste werken

Ontdek met welke apparaten uw bezoekers naar uw website gaan zodat u uw merk kunt presenteren in de geschiktste indeling voor deze apparaten. Met Google Analytics kunt u zien met welke mobiele besturingssystemen en specifieke mobiele apparaten uw site, mobiele app of sociale mediapagina wordt bezocht.

Meer informatie

Kaartoverlayrapport: bekijk waar het mobiele verkeer vandaan komt

Als u statistieken weergeeft op locatie (tabblad Kaartoverlay), krijgt u meer inzicht in de huidige herkomst van het mobiele verkeer en kunt u voorspellingen doen over de locaties waar het verkeer gaat toenemen.

Meer informatie