Digitaal adverteren wereldwijd stimuleren

DoubleClick is een fundamentele advertentietechnologie waarmee digitale advertenties kunnen worden gemaakt en beheerd en waarmee transacties kunnen worden uitgevoerd voor de kopers, makers en verkopers in de wereld.

Uitgevers: controle, transparantie en rendement maximaliseren met AdX

We hebben AdX bijgewerkt met tools waarmee uitgevers gemakkelijker kunnen werken, gefundeerde beslissingen kunnen nemen en meer inkomsten kunnen genereren.

Meer informatie over de ontwikkeling van AdX

Internet beter laten werken voor merkmarketeers

Lees meer over het Brand Activate-initiatief, een voortdurend streven van Google het online meten beter af te stemmen op en onmiddellijk bruikbaar te maken voor de brand marketeers van nu.

Lees het volledige artikel

Display Business Trends: Publisher Edition

We hebben enkele lang gekoesterde aannames nu gekoppeld aan gegevens die afkomstig zijn van statistieken van display-platforms van Google-uitgevers. De resultaten zijn nu binnen.

Lees het onderzoek

Laatste nieuws:
Gawker Media gaat over op
DFP

Lees hoe Gawker Media de efficiëntie verbetert en focust op optimalisatie en relaties met klanten met de overstap naar DFP.

Lees het onderzoek

Uitgevers

Beheer van totale inkomsten

Beheer van totale inkomsten

DoubleClick biedt uitgevers een complete machine voor advertentie-inkomsten waarmee uitgevers hun activiteiten kunnen stroomlijnen en voor elke vertoning de maximale waarde kunnen realiseren.

Meer informatie

Adverteerders/bureaus

Volledige campagne workflow

Volledige campagne workflow

Adverteerders en bureaus versterken en vereenvoudigen zelfs de meest complexe online campagnes met behulp van ons digitale-advertentiebeheerplatform.

Meer informatie

Netwerken

De wereldwijde advertentiemarkt

De wereldwijde advertentiemarkt

DoubleClick Ad Exchange is een realtime digitale advertentiemarkt die uitgevers in contact brengt met advertentiebureaus, advertentienetwerken en externe technologieproviders.

Meer informatie