Zoekfuncties

Informatie over de nieuwste toevoegingen aan Google Zoeken zodat u optimaal kunt profiteren van Google.

Vluchten zoeken

Verken vliegopties en plan uw reis met slechts enkele muisklikken. U kunt de functie voor vluchten zoeken nu gebruiken om vluchten vanuit de Verenigde Staten naar veel internationale bestemmingen te boeken.

Meer informatie.

Gerelateerde zoekvoorbeelden

Vind die geweldige afbeelding die u zoekt of bekijk foto's over een bepaald onderwerp via gerelateerde zoekvoorbeelden. Deze zoekvoorbeelden worden boven de resultaten van Google Afbeeldingen weergegeven.

Meer informatie.

Persoonlijke resultaten

Voor aanbevelingen gaan we naar mensen die we kennen en vertrouwen. Met persoonlijke resultaten ziet u relevante tips, foto's en berichten van uw vrienden naast de resultaten van internet.

Meer informatie.

Profielen in Zoeken

U kunt mensen sneller vinden omdat hun Google-profiel wordt weergegeven terwijl u hun naam typt in Google Zoeken. En als u een eigen Google-profiel maakt en dit zichtbaar maakt in Google Zoeken, kan Google ook de meest relevante inhoud over u sneller weergeven.

Meer informatie.

Gerelateerde mensen en pagina's

Het is nu makkelijker dan ooit om andere mensen met dezelfde interesses te vinden en contact met hen te maken, rechtstreeks vanuit Google. Vind mensen en pagina's die gerelateerd zijn aan uw zoekopdracht en voeg ze toe aan uw kringen zodat u ze kunt volgen op Google+.

Meer informatie.

Zoeken met afbeeldingen

Als u uw zoekopdracht wilt beginnen met een afbeelding in plaats van tekst, gaat u naar images.google.com en klikt u op het camerapictogram. U kunt een afbeeldings-URL knippen en plakken, deze naar het zoekvak slepen of een afbeelding uploaden vanaf uw computer.

Meer informatie.