Fout: dit Google-account is niet ingeschakeld voor AdSense. Registreer u voor een AdSense-account.

Fout: dit Google-account is niet ingeschakeld voor DoubleClick for Publishers. Als u zich probeert aan te melden bij een bestaand DoubleClick for Publishers-netwerk, moet u een netwerkbeheerder vragen u toe te voegen als gebruiker. Hiervoor moet het e-mailadres worden gebruikt waarmee u zich probeert aan te melden. Als u een nieuw DoubleClick for Publishers-netwerk wilt maken, begint u door een van de onderstaande opties te selecteren.

Haal het maximale uit uw volledige digitale advertentievoorraad

Matt Alecock, Ad Operations Manager, Scribd
DFP Small Business maakt het toevoegen van nieuwe partners heel eenvoudig, zodat we creatief kunnen zijn met onze advertentie-ervaring en de omzet kunnen afstemmen naarmate meer gebruikers wereldwijd Scribd ontdekken.

DoubleClick for Publishers (DFP) Small Business

Ga vandaag nog aan de slag met onze gratis oplossing voor advertentiebeheer waarmee groter wordende uitgevers hun volledige digitale advertentievooraad kunnen verkopen, plannen, weergeven en meten.

Meer informatie

Lindsay Warren, Director of Ad Operations, Flixster
De robuuste infrastructuur voor advertentieweergave op internet maakt DoubleClick toonaangevend op het gebied van advertentietechnologie, inkomsten genereren en uitgeversbetrouwbaarheid.

DoubleClick for Publishers (DFP)

Profiteer van een compleet pakket aan hulpprogramma's dat speciaal is ontworpen om grote uitgevers te helpen hun digitale advertentieactiviteiten vaart te geven en een beter rendement te behalen.

Meer informatie