Gebruik van het logo

Het Google-logo is de meest in het oog springende visuele representatie van ons merk. Wij willen dan ook dat het op de juiste wijze wordt gebruikt. In het algemeen wijzen wij het gebruik van ons logo in marketingmateriaal van derden af. Dit geldt voor online en offline advertentiemateriaal, zoals:

Als u met Google samenwerkt aan een project of initiatief, kunt u met uw Google-contactpersoon bespreken of externe marketingactiviteiten zijn toegestaan. We vragen onze leveranciers ons niet te noemen als klant in hun promotiemateriaal. Wel mogen zij ons op hun website noemen als klant.

Google-doodles

Onze Doodles (geïllustreerde logo's) worden het hele jaar door vertoond op onze startpagina. We hebben een galerij gemaakt waarin u ze kunt bewonderen, maar we geven in principe geen toestemming voor het gebruik ervan door anderen. We geven evenmin toestemming aan gebruikers om eigen versies van het Google-logo te maken en te publiceren.

Merchandise met het Google-logo

We krijgen talloze verzoeken van mensen die het logo van Google of van een van de Google-producten willen gebruiken in het dessin van een nieuw t-shirt, op een speeltje, op de verpakking van software of op andere producten. Helaas kunnen we voor dergelijk gebruik geen toestemming geven. Als u geïnteresseerd bent in Google-merchandise, kunt u terecht in onze online merchandisewinkel.

Kunt u nog steeds niet vinden wat u zoekt? Lees dan onze Veelgestelde vragen of dien een formeel verzoek in via dit formulier.