Houd de boeven buiten de deur

U hoeft geen technisch expert te zijn om uw gegevens veilig te houden. Bekijk de stappen die u kunt nemen om uzelf online te beschermen (zoals sterke wachtwoorden kiezen en antivirussoftware te installeren) en lees meer over de manieren waarop we uw informatie en apparaten proberen te beveiligen.

 • Scams vermijden

  Veel van de mensen die u online tegenkomt zijn betrouwbare, aardige mensen, maar een paar rotte appels kunnen snel de pret bederven. Volg deze drie eenvoudige tips om oplichters te ontlopen en veiliger te internetten.

  Meer lezen

 • Hoe we u helpen beschermen tegen scams en fraude met persoonsgegevens

  Net als in de offline wereld zijn er oplichters en fraudeurs actief op internet. Bekijk meer informatie over wat Google doet om te voorkomen dat u hier het slachtoffer van wordt.

  Meer lezen

 • Identiteitsdiefstal voorkomen

  U zou uw voordeur niet zomaar open laten staan, dus waarom zou u uw online identiteit onbeveiligd laten? Door alert te zijn op een paar veelgebruikte criminele trucjes, kunt u uzelf beschermen tegen online fraude en identiteitsdiefstal.

  Meer lezen

 • Hoe we u helpen identiteitsdiefstal te bestrijden

  Ontdek meer over hoe Google helpt identiteitsdiefstal te bestrijden.

  Meer lezen

 • Uw apparaat malwarevrij houden

  Lees meer over veelvoorkomende signalen dat uw apparaat mogelijk is geïnfecteerd met malware (schadelijke software die is bedoeld om uw apparaat of netwerk te beschadigen) en over hoe u uzelf kunt beschermen.

  Meer lezen

 • Hoe we u helpen uw computer en apparaten schoon te houden

  Ontdek hoe Google u helpt uw computer en apparaten te beschermen tegen malware.

  Meer lezen