Soms heb je pech in het leven. Je bevindt je in een sociale situatie en voor je het weet voel je wat gerommel in je kruis. We hebben het allemaal meegemaakt — het is zo ongemakkelijk als de pest, en wat je ook doet; het wordt alleen maar erger. Vrees niet, kameraad. Een ongewenste erectie zal zich onderdanig maken aan jouw wil als je de juiste technieken kent—een combinatie van geestelijke en lichamelijke controle. Lees verder om de Sensei van jouw slang te worden!

Deel 1
Deel 1 van 2:

De erectie verbergen

  1. 1
    Ga anders zitten/staan. Of je nou zit of staat, meestal ben je wel in staat om jezelf op een andere manier te positioneren waardoor datgene wat zich daaronder afspeelt verborgen wordt.
    • Staan: Ga niet naast iemand staan. Een bobbel in je kruis valt een stuk minder op als je iemand recht van voren aankijkt.
    • Zitten: Probeer terloops je benen te kruisen. Als mannen hun benen gekruist hebben dan zal de stof van de broek ter hoogte van de kruis wat ophopen. Hierdoor wordt je kwaadaardige ader keurig bedekt.
  2. 2
    Doe je handen in je zakken. Je handen in je zakken doen is een volkomen natuurlijk fenomeen, en is dan ook zeer populair. Doe beide handen in je zakken om geen argwaan te wekken, en houd de erectie dichter bij je lichaam. Probeer zonder te bewegen je lid in verlegenheid te brengen.
  3. 3
    Bedek je kruis met iets anders. Misschien heb je geen zakken in je broek (hoewel mannen altijd zakken in hun broeken dienen te hebben) of kun je niet gaan verzitten. In dat geval, ga je op zoek naar iets om je opgewonden kruis te bedekken. Probeer jezelf te bedekken met:
    • Een boek of tijdschrift. Doe net alsof je opgaat in een interessant artikel (zorg er alleen wel voor dat je niet de Linda tevoorschijn haalt) en leg het boek of tijdschrift op schoot.
    • Een tafel. Als je zit kun je je stoel zo dicht mogelijk bij de tafel aanschuiven.
    • Een kledingstuk. Als je een jas of trui hebt, doe dan net alsof je iets uit je jaszak probeert te halen. Laat de jas/trui vervolgens toevallig op je kruis liggen.
  4. 4
    Doe de tuck. Kort gezegd, prop je erectie onder je riem door je handen in de broekzakken te gebruiken. Waarschuwing: alleen de meest ervaren verstoppers kunnen dit terwijl ze voor een groep mensen staan. Het is veel beter om een smoes te vinden waardoor je je even af kunt zonderen en de erectie kunt verbergen zonder dat iemand het door heeft. Verstoppers met grotere penissen moeten ervoor zorgen dat hun bovenkleding niet doorzichtig is, en dat de hele eikel bedekt is.
  5. 5
    Creëer een afleiding. Nogmaals, ook dit is voor de meer ervaren mannen onder ons. Een slechte afleiding creëren kan er juist voor zorgen dat je de aandacht op jezelf vestigt, met mogelijk rampzalige gevolgen.
    • Als de tijd daar is, zeg dan iets als: Wow, zie je die naakte gozer met al dat haar, die puppy's aan het jongleren is terwijl 'ie op een eenwieler rijdt, daar in de verte?" Ren, als iedereen omkijkt, weg.


Deel 2
Deel 2 van 2:

De erectie temmen

  1. 1
    Leid jezelf af. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar als je een manier weet te vinden die voor de nodige afleiding zorgt dan ben je al halverwege. Probeer je te concentreren op iets belangrijks, iets oneerbiedigs, of iets raars. Het schijnt namelijk moeilijk te zijn om echt ergens aan te denken en tegelijkertijd een erectie te hebben (vrouwen weten dit al eeuwen).
    • Denk aan iets heel belangrijks. Als je ouder bent, denk bijvoorbeeld aan rekeningen of deadlines. Als je jonger bent, denk dan aan je ouders: dit is gegarandeerd succesvol.
    • Denk aan iets oneerbiedigs. Neem iets niet al te serieus. Probeer jezelf iets heel grappigs in te beelden.
    • Denk aan iets heel raars. Hoe vreemder, hoe beter. Sommige mensen denken aan spinnenwebben, clowns of zelfs de onvatbare onmetelijkheid van het universum. Dit zou voor jou ook kunnen werken.
  2. 2
    Maak een wandeling. Door te wandelen is het lichaam verplicht om bloed naar je ledematen te laten stromen Daarom kan een fijne wandeling je ongewenste erectie doen verdwijnen. Probeer eens iets over een duistere, economische beleidswijziging tegen je vrienden te mompelen, en loop dan weg. De meiden zullen je allemaal hartstikke mysterieus vinden.
  3. 3
    Doe iets kouds in je kruis. De meeste mensen lopen normaal gesproken niet met ijsklontjes of koude kompressen op zak. Het kan dus moeilijk zijn om deze tip te laten werken. Maar koude voorwerpen zorgen er wel voor dat de bloedtoevoer naar je snikkel belemmerd wordt.
  4. 4
    Vind een smoes om naar het toilet te gaan. Of ga gewoon naar het toilet zonder smoes: dat zou misschien minder vreemd zijn. Als je op het toilet bent, besprenkel je gezicht dan met koud water als er niemand anders is. Denk aan iemand die misschien wel de allerminst knappe persoon is die je kent.
  5. 5
    Wat je ook doet, vermijd verdere stimulatie. Wrijf je penis niet tegen je hand of iets anders. Neem niemand in gedachten die ook maar lichtelijk aantrekkelijk is, en fixeer je niet op jouw ongemakkelijke situatie. Je ongemak zal weldra verdwijnen als je al deze stappen gevolgd hebt.

Tips

  • Als je je aankleedt, zorg er dan voor dat je penis omhoog gericht is als je je ondergoed aantrekt. In deze positie kan je penis harder en groter worden zonder dat je er last of pijn van ondervindt.
  • Probeer ergens anders aan te denken. Erecties worden veroorzaakt door seksuele opwinding en probeer dus om aan iets anders te denken dan seksueel getint materiaal. Probeer een ingewikkeld wiskundig probleem op te lossen.
  • Probeer je benen bij elkaar te houden. Dit werkt meestal.
  • De meest efficiënte manier om van een erectie af te komen is door op je tong te bijten, of jezelf op een andere manier licht te pijnigen. De pijn leidt je af van de focus op je erectie.
  • Buig naar voren en houd je knieën vast. Doe net alsof er iets mis is in je maag. Dit werkt meestal prima op drukke plaatsen.
  • Span je spieren. Hoewel deze methode wellicht wat meer opvalt dan de andere, werkt 'ie uitstekend indien goed uitgevoerd. Bloed wordt namelijk naar je spieren gepompt in plaats van naar je erectie.


Waarschuwingen

  • Weet dat het af en toe nagenoeg onmogelijk is om je erectie te verbergen. Als je in de tandartsstoel ligt, bijvoorbeeld. Of als je op een podium staat. Of als je een huis bezichtigt met de makelaar. Maak je hier geen zorgen over. De meeste volwassenen weten dat het kan gebeuren, en zullen er geen probleem van maken. Het zijn voornamelijk tieners die hetzelfde meegemaakt hebben die erover gaan lopen geinen.
  • Als je ontdekt bent, en de andere persoon voelt zich aangevallen door de situatie, biedt dan je excuses aan. Doe het met een smekende blik, en houd verder je mond dicht. Verdere uitleg kan je nog wel eens in gevaarlijk vaarwater brengen.


Over dit artikel

Bijdragen van:
wikiHow-redacteur
Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Dit artikel is 32.513 keer bekeken.
Categorieën: Gezondheid van mannen
Deze pagina is 32.513 keer bekeken.

Was dit artikel nuttig?

Bedankt voor je feedback! Lees meer artikelen zoals dit artikel.
Bedankt voor je feedback! Lees meer artikelen zoals dit artikel.
Het spijt ons dat dit artikel je niet verder heeft kunnen helpen. Lees hier een aantal aanverwante artikelen.
Het spijt ons dat dit artikel je niet verder heeft kunnen helpen. Lees hier een aantal aanverwante artikelen.