Verbannen Riechedly Bazoer krijgt geen medewerking van Wolfsburg
Donderdag, 13 december 2018 om 12:26

Riechedly Bazoer heeft het zwaar bij FC Porto. De 22-jarige middenvelder is nog altijd verbannen uit de selectie, omdat trainer Sergio Conceição zijn pupil een gebrek aan discipline verweet. VfL Wolfsburg, die de ex-Ajacied dit seizoen verhuurt, gaat niet meewerken aan een oplossing tijdens de winterse transferperiode.

Bazoer verscheen tijdens de interlandperiode na vier vrije dagen te laat op de training bij Porto. "We roeien allemaal dezelfde kant op, maar als iemand buiten de boot gaat hangen, waardoor die misschien langzamer gaat varen, kan ons dat het kampioenschap kosten. Iedereen die niet met ons mee wil roeien, heeft dus een probleem", verklaarde Conceição begin december.

Na de straf werd er gesuggereerd dat Bazoer mogelijk kan terugkeren naar Wolfsburg, maar de Duitse club wil niet meewerken aan een voortijdige terugkeer. "Nee, dat gaat niet gebeuren", zo meldt technisch directeur Jörg Schmadtke, geciteerd door Sportbuzzer. Bazoer ligt tot medio 2021 vast bij Wolfsburg, dat de middenvelder in januari 2017 overnam van Ajax.

Eind oktober maakte Bazoer zijn officiële debuut in het eerste elftal van Porto na een langdurige schouderblessure. In de Champions League-wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou kwam hij zeven minuten voor tijd binnen de lijnen. Een week later was de zesvoudig Oranje-international in de bekerwedstrijd tegen Varzim (4-2) nog trefzeker in het Estádio do Dragão.

Meer nieuws
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
0
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
0
   
20:00
20:00
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
0
   
19:49
19:49
Van 't Schip heeft geen plek voor Van den Boomen in basis Ajax
6
   
19:33
19:33
Een wedstrijd in LaLiga bijwonen? Tickets al beschikbaar vanaf 40,- euro!
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (53)

 
Professor Oak
 
60
13 december 2018 om 12:28
Toch goed gezien van Ajax en Co om hem lekker weg te doen. Talent had/heeft hij zeker, maar mentaliteit is tegenwoordig zo veel meer belangrijker.
 
Ajax/barca2014
 
12
13 december 2018 om 12:31
Ja nu wel. Maar daarvoor had je hem nog voor minimaal 25 miljoen aan Napoli kunnen verkopen.ze zagen dus wel degelijk potentie in deze jongen. Maar ja achteraf is het natuurlijk makkelijk lullen. Niemand had ook zien aankomen dat hij nu dit niveau zou halen. Het kan niet altijd raak zijn en gezien zijn prestaties nu is 12 miljoen een heel mooi bedrag.
 
wyzijnkampioen
 
4
13 december 2018 om 12:33
50 miljoen wou Napoli betalen voor Bazoer.Echt een gemiste kans geweest.
 
consy
 
92
13 december 2018 om 12:39
Net als die 50 miljoen van Dolberg en Monaco zeker? Nee kom op, die geruchten kunnen de prullenbak in.
 
JJvH91
 
19
13 december 2018 om 12:49
Complete onzin. Vage geruchten en 50 miljoen ging niemand neerleggen voor Baoer. Je verspreidt non-informatie.
 
Constant kante
 
1
13 december 2018 om 12:50
consy Dat '25 miljoen plus 25 miljoen aan mogelijke bonussen'-verhaal is inderdaad nooit officieel bevestigd. Leek me destijds ook al een absurd bedrag, zeker voor een club als Napoli. Die hebben volgens mij pas deze zomer een speler gekocht voor 30 miljoen. Dus ik weet ook niet zo zeker of dat edrag werkelijk geboden is. Hoe dan ook, ik zeg het nog één keer, het is bij Bazoer fout gegaan vanaf het moment dat hij opeens vond dat hij een middenvelder was en perse voor meer geld naar Ajax wilde om dat te laten zien. Nou, inmiddels is duidelijk dat hij het nergens gemaakt heeft, op dood spoor is beland en het nog maar de vraag is of hij zijn carriere nog een tweede jeugd kan geven. Ik stelde het al vaker voor, maar hij moet gewoon weer CV worden. Wedden dat hij het op die positie alsnog gewoon goed gaat doen?
 
Selassi 020
 
19
13 december 2018 om 13:02
Higuain voor 40 en Milik voor 32, maar dat doet niet af aan je punt
 
Constant kante
 
0
13 december 2018 om 14:05
Je hebt helemal gelijk! Ik zat ernaast, inderdaad 40 miljoen voor Higuain. I stand corrected!
 
Sanogo
 
4
13 december 2018 om 15:47
Constant kante Op zich een interessant visie dat hij weer CV moet worden, maar zorgt dat er dan ook voor dat hij wel op tijd op de training verschijnt? Het lijkt mij logischer dat als hij het nog wil maken eerst aan z'n mentaliteit werkt, ongeacht de positie waar hij dient te spelen.
 
Constant kante
 
0
13 december 2018 om 16:23
Sanogo Maar dát vind ik zo logisch, daar wil ik het niet eens over hebben. Vanzelfsprekend! Met talent alleen kom je er nooit!
 
Sander79
 
7
13 december 2018 om 13:03
Kan me ook nog goed voor de geest halen hoe het jeugdbeleid van PSV door velen werd afgekraakt. Dat ze zon mega talent als Bazoer lieten gaan. PSV heeft het goed gezien door hem destijds nog niet in het eerste te zetten. Bazoer zal bij lage europese clubs eindigen.
 
Isco24
 
26
13 december 2018 om 13:37
Desalniettemin heeft hij Ajax wel om en nabij 12 miljoen opgeleverd, dus wat hebben ze bij PSV dan precies goed gedaan? Overigens lag het niet zozeer aan `spelen in het eerste` aangezien hij ten tijde van de contractonderhandelingen met Brands reeds 16 jaar was geworden. Dat hij bij lage Europese clubs zal eindigen is toch geen schande? Niet iedereen is gemaakt voor de top en dat is maar goed ook.
 
Sander79
 
6
13 december 2018 om 13:43
Dit niveau wil je niet nastreven dus goed gezien. Dat er een club gek genoeg is om teveel te betalen daar heeft Ajax gewoon mazzel gehad.
 
JeffreyMassing
 
6
13 december 2018 om 13:57
Onzin.. dan heb je hem niet zien spelen want hij was gewoon erg goed bij Ajax
 
Constant kante
 
1
13 december 2018 om 14:12
Isco "overigens lag het niet zozeer aan `spelen in het eerste` aangezien hij ten tijde van de contractonderhandelingen met Brands reeds 16 jaar was geworden." In die tijd was het bekend dat Bazoer, inderdaad pas 16, al heel dicht tegen het eerste van PSV aan zat. Dat was op zichzelf ook niet heel erg vreemd, want het centrale duo achterin bij PSV werd destijds gevormd door Marcello en Derijck. Oftewel, bijna de risee van de eredvisie. En Bazoer maakte furore in de jeugd van PSV als CV. Ik zei het destijds al bij de overgang van Bazoer, hij is niet slim bezig. Want iedereen riep wel dat 'jeugd bij ajax altijd heel erg veel kansen' op speeltid kreeg, maar uiteindelijk heeft het na de overstap van Bazoer naar Ajax nog steeds gewoon tot oktober 2014, dus bijna twee jaar, geduurd alvorens hij zijn officiele debuut voor Ajax maakte. En nogmaals, was hij bij PSV gebleven dan was de kans levensgroot dat hij al veel en veel eerder bij PSV in het eerste gedebuteerd zou zijn. Alleen wel als CV. Maar goed, als gezegd ik denk dat dit ook zijn positie is en niet als middenvelder. Want velen wijten het puur aan zijn 'mentaliteit' maar zou het er ook aan kunnen liggen dat hij gewoon tocg niet over de juiste kwaliteiten beschikt om als middenvelder op niveau te presteren?
 
Constant kante
 
1
13 december 2018 om 14:16
Jeffrey "onzin.. dan heb je hem niet zien spelen " Klopt op zich wel wat je hier stelt. Niemand heeft hem (veel) zien spelen. Hij zat namelijk continu op de bank. Frank de Boer zette hem op de bank én Peter Bosz heeft hem daar keurig laten zitten. Dus ja, wanneer jij dan gezien hebt dat hij 'gewoon erg goed was' dat weet ik niet, maar wel dat zijn trainers, die hem dagelijks zagen, het niet met jou eens zijn.
 
Isco24
 
5
13 december 2018 om 14:33
Constant Kante Dat zou dan best vreemd zijn van PSV aangezien ze zelden een jeugdspeler (lees, onder 18) gebruiken om een gat op te vullen. Als het inderdaad zo was dat PSV het duo Marcelo - Derijck ontoereikend vonden, hadden ze -gezien het verleden en heden- eerder iemand gekocht dan Bazoer doorgeschoven. Zijn reden om bij Ajax te tekenen was dan ook niet binnen 1 jaar in het eerste spelen, maar om te ontwikkelen als speler. Dit is ook niet zo heel gek, aangezien de opleiding bij Ajax goed is en persoonlijk denk ik beter dan Psv. Hij heeft ook nooit in die 2 jaar bij Ajax geklaagd of iets toen hij nog bij de jeugd zat. Hij wist dat hij tekende voor een mogelijkheid tot spelen voor het eerste maar dat hij daar nog niet tegenaan zat op moment van tekenen. Dat je nu uiteindelijk zegt dat hij niet slim bezig was, is in eerste instantie giswerk want wie zegt dat hij bij PSV wã©l uit kon groeien tot een topper en om het nu te zeggen omdat hij nu niet bij de creme de la creme van Europa zit is ook een beetje makkelijk praten achteraf en valt voor mij in het rijtje "ik zag al direct dat Messi een groot talent was".
 
Constant kante
 
2
13 december 2018 om 14:52
"dat je nu uiteindelijk zegt dat hij niet slim bezig was, is in eerste instantie giswerk want wie zegt dat hij bij PSV wã©l uit kon groeien tot een topper en om het nu te zeggen omdat hij nu niet bij de creme de la creme van Europa zit is ook een beetje makkelijk praten achteraf en valt voor mij in het rijtje "ik zag al direct dat Messi een groot talent was"." Nope, want ik zei dit destijds al. Wat mij op hoon van velen kwam te staan. Niet erg hoor, hoort erbij, maar het is wel hoe het is. "dat zou dan best vreemd zijn van PSV aangezien ze zelden een jeugdspeler (lees, onder 18) gebruiken om een gat op te vullen." Tja, exact dít is waar het om gaat. Chabloonreactie. PSV doet niets met jeugd, nooit gedaan ook, bij Ajax tenminste, daar krijgt de jeugd altijd kansen. Beetje heel erg 2010 he, deze opmerkingen. Het roer bij PSV is echt al jaren geleden omgegaan. Jij volgt het voetbal, dacht ik, ook al bestlang en intensief. Dus jij weet zelf echt wel beter dan nu hier te stellen dat het vreemd is dat PSV jeugdspelers gebruikt. Haal de selectie van 2013 er nog eens bij als je wilt. Daar had ene Bazoer gewoon zeker tussen gestaan, naast Locadia, Hendrix, Zoet, Depay, Brenet, Benjamin van Leer, Hermansson, Koch, Van Ooijen, Vloet, Bakkali.
 
AjaxNL!
 
3
13 december 2018 om 14:59
Niet mee eens, heeft wel degelijk wedstrijden gespeeld voor Ajax. Het seizoen 2015/2016 heeft hij 29 wedstrijden in de eredivisie gespeeld, dat is bijna het hele seizoen. Ik vond hem sowieso een periode een goede middenvelder die verdedigen kon en ook een goed schot had. Later ging het iets minder en ging hij zelf ook een beetje dwars doen.
 
Isco24
 
4
13 december 2018 om 15:12
"nope, want ik zei dit destijds al." -- Dan is en blijft het alsnog giswerk, al zeg je het al 10 jaar lang elke dag. Dat kan je simpelweg gewoon niet weten. Ik zeg niet dat PSV niks met de jeugd doet, maar je kan mij niet wijs maken dat PSV een 16 jarig talentje in het hart van de verdediging laat spelen. Een vleugelspeler a la Bergwijn of Depay van 18 jaar opstellen is een minder groot risico dan een speler van 16 in het hart van je verdediging. Zelfs de Ligt werd rustig gebracht en gezien de individuele prijzen van de Ligt op jeugdtoernooien kan je wel concluderen dat zijn talent meer zichtbaar was op die leeftijd dan van Bazoer. Dat hij misschien bij de selectie zou zitten, kan je gelijk in hebben. Maar nogmaals, hij ging naar Ajax voor zijn ontwikkeling en om beter te worden als speler. Niet om snel speeltijd in het eerste te krijgen.
 
Constant kante
 
1
13 december 2018 om 15:29
Isco "maar nogmaals, hij ging naar Ajax voor zijn ontwikkeling en om beter te worden als speler." Nou ja, áls dat inderdaad het geval was, dan was dat dus gewoon geen goede keuze. Want waar staat hij nu? En jazeker, dat is lekker makkelijk scoren en 'achteraf lullen' (in mijn geval dus niet helemaal, ik heb dit al aanzien komen en al eerder geroepen) van mijn kant natuurlijk. Maar het is wel een realiteit. En ja, ik blijf erbij, Bazoer had gewoon bij PSV eerder zijn debuut gemaakt dan bij Ajax. Dat hij wegging omdat Ajax 'een plan had' is ook altijd zo'n mooie dooddoener. Want de spelers die de Ajaxjeugd verlieten roepen ook altijd in koor: 'we gingen weg omdat Ajax geen plan had met ons'. Allemaal Gefundenes Fressen.
 
Isco24
 
0
13 december 2018 om 15:45
"nou ja, áls dat inderdaad het geval was, dan was dat dus gewoon geen goede keuze. Want waar staat hij nu? " Ja, is zo. Maar zoals je zelf al aangaf in een eerdere reactie: "maar zou het er ook aan kunnen liggen dat hij gewoon tocg niet over de juiste kwaliteiten beschikt om als middenvelder op niveau te presteren?" Dus of het nou aan het niet doorbreken bij PSV ligt, of het bewust kiezen voor Ajax. We will never know. Maar dat hij het niet redt, is 1 ding wat duidelijk is. Zo zijn er nog legio voorbeelden van talenten die het of wel of juist niet hebben gered. Zo blijkt maar weer dat een voetbalcarrière niet te voorspellen is en je, ondanks dat je je eigen keuzes veelal maakt, ook mazzel moet hebben. Zowel met de kansen als met blessures bijv. Dus laten we met z'n allen weer genieten van de talentjes die op dit moment op de velden lopen en later kunnen we kijken of ze zijn geworden wat we ervan verwacht hadden.. Bijvoorbeeld: Frenkie de Jong gaat naar Psg, staat onder contract voor een jaar of 5 met een salaris van een miljoen of 6 per jaar maar speelt niet genoeg. Niet genoeg om zich te blijven ontwikkelen en niet genoeg wat hij had verwacht. Hij wil weg, maar welke club wil een speler die op de bank zit met een salaris van 6 miljoen? Komt hij ooit nog weg daar? Haalt hij ooit echt de top en blijft hij daar? Zoveel vragen, maar laten we vooral genieten en discussiëren op VZ. Houdt het ook leuk
 
Constant kante
 
0
13 december 2018 om 16:28
Isco "zo blijkt maar weer dat een voetbalcarrière niet te voorspellen is en je, ondanks dat je je eigen keuzes veelal maakt, ook mazzel moet hebben. Zowel met de kansen als met blessures bijv. " Inderdaad. Dát dus zelfs boven en voor álles! Sterker nog, ik heb weleens de stelling genponeerd dat voor verreweg de meeste betaald voetballers gewoon geldt dat het maken in het betaalde voetbal echt puur van toevalligheden afhangt. Vaak is er nauwelijks verschil in kwaliteit maar als de trainer die op dat moment voor de groep staat het in je ziet, of juist helemaal niet, dan maakt of breekt dat soms hele carrieres. Neem Jetro Willems. Aardig talent, toen die op zijn 17e bij PSV binnen kwam. Binnen maandje of wat raakt Pieters geblesseerd en mag hij als 17 jarige zijn debuut maken bij Psv. Doet dat heel aardig en mag vervolgens blijven staan. Datzelfde seizoen staat hij op het EK, als 18 jarige, als basisspeler van oranje. Allemaal toevallig, aangezien zonder de blessure van Pieters hij waarschijnlijk niet of nauwelijks voor PSV speelt en door de vacature op linksback in oranje ook al helemaal niet voor oranje.
 
wyzijnkampioen
 
5
13 december 2018 om 12:29
Klopt niet wat VZ hier neerzet. Bazoer heeft een contract tot medio 2021 bij Wolfsburg. Ah ze hebben het nu correct aangepast.
 
sinterklazah
 
12
13 december 2018 om 12:30
Misschien vergezocht, maar zou dit een goede vervanger kunnen zijn voor Vilhena bij Feyenoord, mocht hij in de zomer vertrekken? Is transfervrij, dus geen transfersom. Is als ik me het goed herinner ook een box-to-box middenvelder? Als hij meer een 6 is, dan zou het een vervanger kunnen zijn voor Clasie
 
wyzijnkampioen
 
10
13 december 2018 om 12:32
Hij is niet transfervrij. Het bericht klopt niet van VZ.
 
gloryUnited
 
13
13 december 2018 om 12:36
nee hoeft niet te komen, er staat eigen jeugd klaar om dit op te vangen en anders ayoub totdat de jeugd er klaar voor is. Investeren in Bazoer is zonde van het geld en levert niks op.
 
sinterklazah
 
4
13 december 2018 om 12:45
@gloryUnited, was alleen op voorwaarde dat hij transfervrij zou zijn. Welke jeugdspelers doel jij op? Bedoel je Kökcü en Burger? Of bijvoorbeeld Hansson?
 
gloryUnited
 
5
13 december 2018 om 12:50
ja die twee en El Bouchataoui, zie het eigenlijk niet zo zitten in Hansson. Hij is moeilijk te peilen maar oogt te licht
 
Buitenspelgoal
 
27
13 december 2018 om 12:31
Echt een soort Ousmane Dembele, maar dan met ongeveer 0.5% van het talent.
 
Sirius
 
6
13 december 2018 om 13:35
0.5% is wel erg overdreven, want talent had Bazoer zeker wel. Echter is dit een typisch gevalletje van een speler waarbij de leeftijd het talent inhaalt en dan moet zo'n speler twee keer zo hard werken om weer op niveau te komen. Schijnbaar heeft Bazoer een dergelijke mentaliteit niet. Ik verwacht dus ook niet dat die jongen ooit nog een interland gaat spelen voor Oranje en uiteindelijk ergens bij een lage subtopper in de Eredivisie terechtkomt.
 
007
 
8
13 december 2018 om 12:43
Deze jongen begon bij Ajax zo goed, maar hij heeft waarschijnlijk de mentaliteit niet om steeds verder te komen. Heel veel talentvolle spelers hebben soms een dip en kunnen het even niet waarmaken, maar bij Bazoer lijkt het nu echt dat hij het zelf verprutst. Zo jammer want talent heeft hij volgens mij echt.
 
Kyle66
 
4
13 december 2018 om 12:48
Hij had ook talent. Maar je kon zijn mentaliteit al zien toen hij naar de bank moest. Niet zoals Schöne vechten voor zijn plaats maar meteen weg gaan.
 
Constant kante
 
6
13 december 2018 om 12:52
Kyle66 Dat niet alleen. Hij was ook gewoon een bijzonder storende factor binnen de spelersgroep, toen hij op de bank terecht kwam. Op zich snap ik dat best, tevreden bankzitters deugen niet, maar zijn gedrag was echt heel vervelend begreep ik. Ook mede een van de redenen dat hij zo snel naar de uitgang geloodst is toen Wofsburg interesse had.
 
Sirius
 
3
13 december 2018 om 13:37
Schone komt natuurlijk ook van een hele andere generatie en kwam vrij laat bij Ajax. Oudere spelers doen sowieso meestal niet zo moeilijk als ze een paar wedstrijden op de bank moeten zitten. Die snappen wel hoe het wereldje werkt en dat je je alleen terug knokt door hard te werken.
 
Professor Oak
 
2
13 december 2018 om 14:02
van wie heb je dit begrepen? Pure nieuwschierigheid hoor!
 
Constant kante
 
3
13 december 2018 om 14:23
professor Uit bekende voorvallen, vier disciplinaire schorsingen bij Ajax gehad, zijn gedrag rond de 'kampioenswedstrijd' in Doetinchem en nog wat akkefietjes. Daarnaast weet ik dit van iemand binnen Ajax die destijds dicht op de groep zat. Ook in diverse media is hierover geschreven, al dan niet met anonieme bronnen. Ik sluit niet uit dat niet alle geruchten waar hoeven of zullen zijn, maar het beeld van de lastige jongen (als hij niet speelt) dat heb ik echt van iemand die het kan weten.
 
Professor Oak
 
0
13 december 2018 om 14:24
Bedankt voor je uitleg en inderdaad. Er was te benoemen betreft zijn akkefietjes en gedrag. Waar rook is.....
 
IpswichTown
 
3
13 december 2018 om 12:49
Ik kan het blijven zeggen, maar het mentale aspect is zo verschrikkelijk belangrijk in het voetbal. Minder talentvolle jongens die zich wel naar de top knokken, puur op wilskracht en doorzettingsvermogen. Super getalenteerde spelers die je steeds verder af ziet zakken. Ik heb ook altijd maar het idee dat jonge spelers tegenwoordig veel te veel gepamperd worden. Alles wordt voor ze gedaan, ze worden aan de lopende band opgehemeld en verteld hoe goed ze wel niet zijn. Blijft altijd weer jammer om te zien.
 
Nick Danninga
 
4
13 december 2018 om 14:00
Ik denk niet dat jonge spelers teveel gepamperd worden maar dat veel jonge spelers een k**mentaliteit hebben zoals jij al zegt. Een mentaliteit die gebaseerd is op status en geld. Zag je bij Depay ook: dik salaris en denkt het mannetje te zijn, gekke dingen doen. Gelukkig lijkt Depay inmiddels ook te beseffen dat status en respect eerst verdiend moeten worden en niets te maken hebben met hoeveel geld je verdient. Wat dat betreft zou ik het een zegen vinden als jonge voetballers tot hun 21e niet meer dan 100k kunnen verdienen, waar ze ook spelen. En zelfs dat is al belachelijk veel geld natuurlijk.
 
magikhetwete
 
3
13 december 2018 om 12:53
Geef die jongen de tijd, hij is nog steeds jong. Hij moet alleen een stap terug maken en onder een goede coach minuten gaan maken, dan komt hij er vanzelf wel weer. Ik zie hem wel onderaan de PL of in de championship als CDM
 
Sirius
 
4
13 december 2018 om 13:41
Als je bij Wolfsburg niet eens kans maakt op speelminuten, kun je het in de Premier League ook wel vergeten. Vooral als er sprake is van een gebrekkige mentaliteit. Hoe pijnlijk het ook is, maar hij is momenteel in een flink verval en als hij niet snel beseft dat hij volwassen moet worden, zal de Eredivisie op een relatief kort termijn het hoogste haalbaar zijn voor hem.
 
magikhetwete
 
0
13 december 2018 om 14:58
Eens Daarom noemde ik ook championship, waarmee ik overignes premiership bedoelde!
 
DeArbiter
 
3
13 december 2018 om 12:58
Blijft lastig om er als buitenstaander over te oordelen. Speelde echt fantastisch in de periode na z'n debuut bij Ajax. Heeft nu een groot contract, maar is nog geen grote jongen. Bij de grote clubs waar hij nu speelt, wordt dat wel van hem verwacht. Het beste wat hij mijns inziens kan doen is z'n contract inleveren bij Wolfsburg en in alle nederigheid terugkeren naar PSV (zeg ik als Ajacied). Dat is een topclub waar hij in aanmerking komt voor een basisplaats, waar hij kan groeien, waar hij misschien nog een tikkeltje onvolwassen mag zijn, en ze die onvolwassenheid er met wat TLC wel uit krijgen.
 
Sirius
 
4
13 december 2018 om 13:44
Bij PSV kan hij een basisplaats ook wel vergeten. Dit is niet de Bazoer die in het eerste seizoen bij Ajax de pannen van het dak speelde. Dit is de Bazoer die op de bank belandde bij zowel Ajax als Wolfsburg en uit de selectie is gezet bij FC Porto.
 
Constant kante
 
2
13 december 2018 om 14:27
Sirius Voor het PSV middenveld is vooral creativiteit en puur voetballend vermogen gewenst, in mijn ogen. Hendrix en Rosario kunen fysiek prima hun mannetje staan. Maar geraffineerde spelers zijn het niet. En dat is Bazoer evenmin. Dus ik vind hem op die plek vooralsnog overbodig. Maar als CV, meteen binnen halen! Sowieso, in deze selectie van PSV missen drie dingen. Een topkeeper, een hele sterke CV en een creatieve middenvelder. Iets om hard aan te werken voor volgend seizoen!
 
FoebeleVP
 
2
13 december 2018 om 13:26
Zo zonde, het ene na het andere talent dat zijn carriere vergooid door te vroeg te denken al een grote jongen te zijn.
 
JeffreyMassing
 
0
13 december 2018 om 13:57
Zou nu geen basisspeler zijn bij Ajax ook niet als hij het niveau van toen haalt
 
DMS
 
1
13 december 2018 om 14:34
Hij zal wel wat meer hebben gedaan dan 1x te laat komen op de training lijkt me. Jammer dat hij zo met zijn talent omgaat, komt te vaak negatief in het nieuws bij al zijn clubs tot nu toe.