Vin Diesel werkt aan Miami Vice reboot

De kogel is nog niet helemaal door de kerk

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Een reboot van de klassieke serie Miami Vice is onderweg, dat meldt Variety. Het project wordt aangedreven door het team achter de films van The Fast and the Furious. Onder dat team valt de productiemaatschappij van Vin Diesel, één van de hoofdrolspelers van de filmreeks.


Naast Diesel werkt ook Chris Morgan mee aan het project, Morgan is onder andere één van de schrijvers en producer van Fast 6 en 7. De kogel voor het project is nog niet helemaal door de kerk. Het team is druk op zoek naar uitvoerende producenten. Dit komt doordat televisiezender NBC nog bezig is met het sluiten van deals met de productiemaatschappijen.

Peter Macmanus is aangesteld om het script te schrijven. Fans van Miami Vice hoeven zich geen zorgen te maken, het script zal volledig gebaseerd zijn op de oorspronkelijke serie. Mochten er geen uitvoerende producenten gevonden worden, dan is de kans aanwezig dat Diesel en Morgan dat zelf worden.

De originele serie Miami Vice kent 112 afleveringen die over vijf seizoen op NBC werden uitgezonden. De twee hoofdrolspelers waren Don Johnson en Philip Michael Thomas, die respectievelijk de rollen van James Sonny Crockett en Ricardo Tubbs op zich namen.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
Gerelateerde artikelen
Reacties