Gerucht: 'Red Dead redemption 2 in 2019 naar pc'

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.

Red Dead Redemption 2 komt op 26 oktober uit voor PlayStation 4 en Xbox One maar is nog niet aangekondigd voor PC. Het lijkt er nu op dat Media Markt mogelijk gelekt heeft dat de game ergens in 2019 naar PC komt, nadat VG247 eerder al meldde dat een programmeur op LinkedIn verklapt zou hebben dat de PC-versie in ontwikkeling is.

Neem dit nieuws met een korreltje zout, aangezien een PC-versie nog niet aangekondigd is door Rockstar. Aangezien GTA V erg succesvol is voor het bedrijf op PC is het wel aannemelijk dat de game een keer naar PC komt.

Op de gelekte productpagina van Media Markt is de PC-versie van Red Dead Redemption 2 verschenen met een releasedatum van 31 december 2019, dat ongetwijfeld een placeholder is.

Check hieronder de pagina.

De lek via LinkedIn die VG247 eind juni meldde vind je hieronder. Hierin is te zien dat een programmeur van het bedrijf, wiens identiteit geheim wordt gehouden, de PC-versie vermeldt in zijn werkzaamheden.

Eerder vandaag lekte er al 24 seconden aan gameplaybeelden van Red Dead Redemption 2, nadat we eerder deze week de launch trailer te zien kregen.

Red Dead Redemption 2 komt uit op 26 oktober voor PlayStation 4 en Xbox One.

Wanneer je iets vanuit dit artikel koopt, krijgt IGN Benelux mogelijk een deel van de inkomsten.
Gerelateerde artikelen
Reacties