Recent heeft uTorrent gesponsorde advertenties geïntroduceerd in versie 3 van haar torrent applicaties. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat deze advertenties optioneel zijn en in de voorkeuren uitgezet kunnen worden. Neem de volgende stappen en je kunt gebruik maken van de laatste versie van uTorrent, zonder advertenties! Deze methode werkt ook voor BitTorrent gebruikers.

Stappen

  1. 1
    Open de uTorrent applicatie.

  2. 2
    Klik "Options" en selecteer "Preferences" uit de menubalk bovenin het venster.

  3. 3
    Selecteer de "Advanced" optie uit de lijst aan de linkerkant van het voorkeurvenster.
  4. 4
    Je ziet nu een vak met een lange lijst geavanceerde opties in het midden van het venster. Sroll naar beneden en selecteer "gui.show_plus_upsell" – of gebruik de filterfunctie om het te vinden.
  5. 5
    Onderin het vak zie je een optie om deze waarde te veranderen naar "True" of "False". Selecteer de waarde "False". (deze optie schakelt de vierkante advertentie uit in de hoek linksonder van het venster.)
  6. 6
    Scroll verder naar beneden en klik op "offers.sponsored_torrent_offer_enabled" om deze te selecteren, en selecteer de waarde "False" onder het vak. (Deze optie schakelt de banner uit bovenin de list met torrents.)
  7. 7
    Zet op dezelfde manier de volgende opties op false (of controleer of ze al op false staan): "offers.left_rail_offer_enabled", "offers.sponsored_torrent_offer_enabled", "gui.show_notorrents_node", "offers.content_offer_autoexec".
  8. 8
    Klik op "OK" en sluit de uTorrent applicatie via het bestandsmenu, of rechtsklik op het uTorrent logo in de tray en selecteer "Exit" om deze volledig af te sluiten.
  9. 9
    Open de uTorrent applicatie en je kunt uTorrent gaan gebruiken zonder die ergerlijke advertenties!

Tips

  • Merk op dat de opties in uTorrent 3.2.3 net even anders zijn dan de eerste opties die werden getoond in de bovenstaande schermafbeeldingen, "sponsored_torrent_offer..." vind je nu onder "offers.sponsored_torrent_offer...".
  • Zet de standaard controle "Automatically Install Update" in de algemene afdeling uit. Dit om niet de woede op de hals te halen, mocht je besluiten om torrents te downloaden van privé-sites, want deze sites bannen normaliter alle torrent clients en alle versies behalve een beperkte lijst. Het kan dus gebeuren dat je na een update NIETS meer kunt downloaden.
  • Merk op dat standaard, als de 'x' wordt ingedrukt, uTorrent niet af zal sluiten maar dat de tray zal worden gesloten, zodat downloads en seedings op de achtergrond kunnen draaien. uTorrent zal eerst moeten afsluiten en herstarten om deze wijziging te activeren.

Waarschuwingen

  • Wees voorzichtig met het aanpassen van de geavanceerde opties in uTorrent, zoals het wijzigen van de verkeerde opties, omdat dit problemen met de applicatie kan veroorzaken.

Over dit artikel

wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Aan dit artikel hebben 14 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. Dit artikel is 16.732 keer bekeken.
Categorieën: Internet
Deze pagina is 16.732 keer bekeken.

Was dit artikel nuttig?

Bedankt voor je feedback! Lees meer artikelen zoals dit artikel.
Bedankt voor je feedback! Lees meer artikelen zoals dit artikel.
Het spijt ons dat dit artikel je niet verder heeft kunnen helpen. Lees hier een aantal aanverwante artikelen.
Het spijt ons dat dit artikel je niet verder heeft kunnen helpen. Lees hier een aantal aanverwante artikelen.