Familie Heitinga niet meer met privéjet op vakantie

© Instagram Charlotte-Sophie Heitinga
De familie Heitinga moet het met minder geld doen, nu John Heitinga gestopt is met voetbal. En dat is best even wennen.
"Toen ik nog voetbalde, kwam er veel meer geld binnen. Ons uitgavenpatroon was daar ook naar. We proberen ons aan te passen", zegt de oud-profvoetballer tegen LINDA.

Anders leven

"We leven nu wel anders", vult zijn vrouw Charlotte-Sophie, geboren in Maastricht en zus van oud-profvoetballer Boudewijn Zenden, aan. "Soms is dat moeilijk." In het interview vertellen ze over hun nieuwe leven.

Geen privéjet

"Vroeger pakten we weleens een privéjet, maar dat doen we niet meer", vertelt John, die nu een eigen bar heeft, werkt als assistent-trainer bij Jong Ajax en een cursus Coach Betaald Voetbal volgt. "Op vakantie huren we nog steeds een dik huis, maar je hebt verschillende categorieën dik. Dat is ook een stukje bewustwording." Charlotte-Sophie: "Het is wennen."

Zelf shoppen

Ook moeten de twee tegenwoordig zelf voor hun kleding zorgen. "Vroeger kleedde Danie Bles ons. Zij is een supergoede styliste en het kostte wat, maar het was ook makkelijk", geeft de oud-voetballer toe. "We konden niet zomaar even naar Parijs, Milaan of New York om te shoppen", vult zijn vrouw aan.
John: "Dat deed Danie dan voor ons. Maar nu vinden we het leuk om het zelf te doen."
Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!