Ben jij ook zo benieuwd wanneer Adam zkt. Eva VIPS 2018 aflevering 1 te zien is op televisie? Vorig jaar hebben we zo genoten van de naakte awkwardness op het eiland met onder anderen Tony Star en Inge de Bruijn, dat we met smart zitten te wachten op het nieuwe seizoen van Adam zkt. Eva VIPS. En we hebben goed nieuws: we weten eindelijk wanneer de eerste aflevering op televisie verschijnt.

Adam zkt. Eva VIPS 2018 aflevering 1

We zullen je niet langer in spanning houden: Adam zkt. Eva VIPS 2018 aflevering 1 is op woensdag 5 september te zien op televisie. Nog iets meer dan een maandje geduld hebben, dus! Dat moet vol te houden zijn ;)

Een expert vertelt of het echt werkt om naakt te daten

Deelnemers

We weten inmiddels al welke BN'ers het naakte avontuur aangaan. Zo zien we de knappe Temptation Island verleider Joshua in z'n adamskostuum, maar ook Dewi Pechlers, die bekend is van het eerste seizoen van Idols, doet mee. Bekijk hier welke BN'ers nog meer meedoen aan Adam zkt. Eva VIPS 2018. Dat gaat leuk worden!

Headshot of marlies kikkert
marlies kikkert

Marlies Kikkert was van 2016 tot 2020 Online Editor bij Cosmopolitan. Hiervoor deed ze een bachelor American Studies en een master Journalistiek aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Ze schreef dagelijks over het laatste (entertainment)nieuws, lifestyle & money, health, travel en interieurtrends. Ze is gek op reizen en is het liefst in New York.