Niels en Rosanna in Temptation Island 2019? Dit vroegen alle Temptation-fans zich afgelopen woensdag af. Rosanna plaatste namelijk een video van haar en drie onbekende dames bij het welbekende kampvuur met de tekst: '3x scheepsrecht'. Hierdoor sloeg de geruchtenmolen meteen op hol. Zouden Rosanna en Niels écht voor een derde keer naar het eiland vertrekken? Mwah, wij denken van niet en dit is waarom.

Donny Roelvink kreeg spijt van zijn breuk met Amijé

Niels en Rosanna in Temptation Island 2019? Dit is waarom we denken van niet

Het kampvuur-filmpje

De geruchten over een derde deelname van het Temptation-koppel zijn niet zomaar uit de lucht komen vallen. Afgelopen maand hintte Rosanna namelijk al eerder op een derde deelname aan het bekende programma. Wij vragen ons alleen sterk af of dit wel het geval is. Woensdag begonnen de opnames van het nieuwe seizoen namelijk pas en op diezelfde dag plaatste Rosanna het filmpje met de beelden van het nieuwe kampvuur. Hmm... de eerste dag van de opnames al een kampvuur? Dit lijkt ons een beetje onwerkelijk.

Giga boete

Daarnaast heerst er rondom Temptation Island altijd een mega geheimhoudingsplicht. De boete voor het delen van spoilers is gigantisch hoog, dus het zou wel heel gek zijn als Rosanna dit keer zonder problemen mag delen wat er over een lange tijd pas wordt uitgezonden.

Geen contact

De deelnemers mogen geen telefoon hebben op het eiland, omdat contact met de buitenwereld niet is toegestaan. Logisch natuurlijk, anders konden de koppels elkaar gewoon even een appje sturen 😉. Sociale media is natuurlijk al helemaal ten strengste verboden. Wat wij ons dus afvragen: hoe kon Rosanna tijdens haar deelname dan een filmpje met de eerste kampvuurbeelden delen? We just don't get it.

Fabiola zegt dat het niet waar is

Drie keer scheepsrecht? Dat is volgens Fabiola grote onzin. De voormalig Temptation VIPS verleidster reageerde namelijk onder een Instagram post van Glamour, waarin het nieuws over Niels en Rosanna werd gedeeld. Fabiola was op z'n zachtst gezegd niet zo te spreken over dit nieuws. Onder de post schreef ze: 'Is gelukkig niet waar! Haha, echt kots.' Hmm... niet zo'n vriendelijke woorden, waarmee Fabiola duidelijk maakt dat Rosanna en Niels dus niet opnieuw meedoen.

Wij zijn erg benieuwd. Zou er echt een derde keer Temptation Island komen met Rosanna en Niels? Misschien neemt Rosanna ons gewoon allemaal een beetje in de maling... We gaan het zien!

Lees ook: