Dit zagen we niet aankomen: er komen 3 nieuwe Harry Potter-boeken. Drie! En we hoeven helemaal niet lang te wachten. Nog voor de Kerst zijn ze verkrijgbaar.

Er komen 3 nieuwe Harry Potter-boeken

De nieuwe boeken gaan over de magische wereld van Harry Potter en Hogwarts, ook wel Zweinstein in het Nederlands.

De nieuwe Harry Potter-boeken heten:

  • A Pop-Up Guide to Hogwarts door Matthew Reinhart
  • Harry Potter: Imagining Hogwarts: A Beginner’s Guide to Moviemaking door Bryan Michael Stoller
  • Harry Potter: Creaters: A Paper Scene Book

Dit waren de best bekeken films van Netflix in augustus>

Maar waar is J.K. Rowling?

Maar er is wel iets ‘anders’ aan de hand met deze boeken: ze zijn niet geschreven door de echte Harry Potter-schrijftster J.K. Rowling. De boeken zijn gebaseerd op de films en zullen vol staan met info over hoe het er achter de schermen aantoe gaat, hoe de landschappen er in het echt uit zien en hoe je zelf een film kunt maken. De boeken zijn prachtig voorgegeven en kun je helemaal vouwen om het hele Zweinstein kasteel te zien én het hele landschap er omheen. Geweldig!

Geen magische verhalen dus over onze helden Harry, Ron en Hermelien. Maar wel heel veel nieuwe info om heerlijk bij weg te dromen.

De drie nieuwe Harry Potter-boeken
drie-nieuwe-harry-potter-boeken

De nieuwe Harry Potter-boeken in de winkels

De drie nieuwe Harry Potter-boeken zullen in Engeland tussen 23 en 30 oktober verkrijgbaar zijn. Dus als je ze in het Engels wil lezen, heb je geluk. Als je ze liever in het Nederlands leest, dan moet je even wachten. Zoals alle Harry Potter-boeken worden ook deze vast wel vertaald.

Je kunt de boeken als hele set kopen voor 96 pond. Dat is omgerekend € 106,56. Dat is uhm… niet echt goedkoop. Dat wordt je extra lief doen tegen je lover om dit hopelijk cadeau te krijgen met Kerst.

LEES OOK: