• Battlefield keert terug naar Steam Kies je gevechten en beleef de klassieke totale oorlogsvoering opnieuw in vijf titels.

    Er is nog nooit een beter moment geweest om Battlefield™ te spelen! Vanaf 11 juni 2020 keert de franchise terug naar het Steam-platform met vijf tijdloze titels: Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Battlefield 1, en Battlefield V.

    Download Battlefield op Steam

    Op Steam is elk Battlefield-spel verkrijgbaar in de vorm met de meeste content. Met andere woorden: wat er wordt aangeboden zijn Premium Pass-versies van alle toepasselijke titels, samen met de Year 2 Edition van Battlefield V. Dit vertaalt zich naar meer maps, wapens, voertuigen, cosmetische items en andere in-game goodies. Zie de productbeschrijving van elke titel op Steam voor meer informatie.

    >

    Battlefield 3
    Speel in Parijs, Teheran, New York City en op andere moderne strijdvelden in deze populaire titel. Battlefield 3, winnaar van de ongelooflijke hoeveelheid van 130 prijzen in de game-industrie, heeft nog steeds een cultaanhang.

    >

    Battlefield 4
    Beleef een scenario in de nabije toekomst waarin drie facties het tegen elkaar opnemen: de VS, China en Rusland. Bereid je voor op nog dynamischere multiplayer-matches en Levolution-evenementen, waardoor de maps zelf deel uitmaken van deze constante verandering. 

    >

    Battlefield Hardline
    Pleeg de perfecte overval of verricht de grootste arrestatie in een nieuwe interpretatie van Battlefield. Teamwork is essentieel in multiplayer modes zoals Hotwire en Heist, en je krijgt ook een geweldige singleplayer-campagne die is geïnspireerd door moderne misdaadseries.

    >

    Battlefield 1
    Battlefield 1 speelt zich af tijdens het begin van grootschalige oorlogsvoering in een onverwachte omgeving waarin geen strijd ooit hetzelfde is. Terwijl je je vechtend een weg baant door de Grote Oorlog, bestuur je airship behemoths, val je aan vanaf je paard en doe je alles wat daartussenin zit tijdens intense multiplayer-matches. In boeiende singleplayer War Stories kun je spelen als de mannen en vrouwen die de geschiedenis hebben veranderd.

    >

    Battlefield V
    Speel op iconische en ongeziene strijdvelden en stort je in de Tweede Wereldoorlog zoals je die nog nooit hebt gezien. Pas je compagnie soldaten aan, werk samen als squad om te slagen, en speel in de hitte van de Stille Oceaan, in de Scandinavische sneeuw en op nog veel meer locaties.

    Tijd om je gevechten te kiezen. Wat je ook kiest, geniet, PTFO en we zien je op het strijdveld.

    Jonas Elfving

    We zien je op het strijdveld – en op Twitter, Instagram, Facebook, YouTube, Reddit, Discord, en de Battlefield-forums. Registreer je en ontvang e-mails met nieuws, aanbiedingen en nog veel meer zaken die zijn gerelateerd aan Battlefield en andere EA-producten.

    Deze aankondiging kan veranderen, omdat we luisteren naar feedback vanuit de community en onze live service en content blijven doorontwikkelen en evolueren. We streven er altijd naar om onze community zo veel mogelijk op de hoogte te houden. Zie de online service-updates van EA op https://www.ea.com/nl-nl/service-updates voor meer informatie.

    GERELATEERD NIEUWS

    Cookievoorkeuren beheren