woensdag , april 24 2024

Amper Alert

Update 17.45 uur:

Tja, het is nooit goed of het deugt niet, bij justitie zullen ze er ook wel een keer tureluurs van worden, maar het is nog wel even behelpen met dat Amber Alert. Voorlopig is het meer Amper. De eerste keer (Ede) werd de melding gedaan toen er geen enkele aanleiding voor was, leuk als test, meer niet. Pa had het kind van school gehaald en zat al in het vliegtuig. Met Millie Boele (12) uit Dordrecht lijkt iets veel ernstigers aan de hand, dat was vanmorgen al duidelijk, waarom het dan nog tot bijna drie uur ’s middags moet duren voor het Alert eruitgaat? Zal morgen wel weer een justitiewoordvoerder een pasklaar antwoord op hebben.

Check Also

Hendrik Jan Korterink (15 mei 1955 – 6 april 2020)

Vandaag is Hendrik Jan Korterink (1955-2020) overleden. Hij was niet alleen grondlegger van deze site, …

6 comments

  1. “waarom het dan nog tot bijna drie uur ’s middags moet duren voor het Alert eruitgaat? Zal morgen wel weer een justitiewoordvoerder een pasklaar antwoord op hebben.”
    Waarschijnelijk was het beltegoed op

  2. Als reactie op het commentaar hierboven: wat is dat nu voor domme reactie over beltegoed? Het is hier geen fok of Geenstijl hoor rare jongen.
    Wat ook opvallend is is dat er niet meteen iets is gemeld over de rode corsa die er bij betrokken is. Dat moet juist in zo’n alert staan ook al istie te laat.

  3. zal wel iets zijn van ‘procedures gevolgd’ , ‘niemand fouten gemaakt’, ‘achteraf gezien’, ‘op dat moment geen aanleiding’.
    Om nog wat aan damage control te doen heeft de politie de ouders nu verboden met de pers te praten want ze konden natuurlijk wel eens iets onaardigs over de politie zeggen

  4. Dat het in deze zaak te laat is afgegeven, geeft niet aan dat het de vorige keer onterecht is afgegeven.
    Beste Ambiance,
    Nee, maar daarom is het nog wel zo.
    Hendrik Jan

  5. Dat is jouw mening, Hendrik Jan. Ik vond het de vorige keer ook terecht. Het Amber Alert is tenslotte het landelijke waarschuwingssysteem bij urgente kinder vermissingen en – ontvoeringen. Al verdwijnt de vader met het kind, dan is het ook ontvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *