‘Cristiano Ronaldo en Badr Hari zijn lovers’

9 jaar geleden / Aangepast: 9 jaar geleden / Beeld © Badr Hari Instagram
‘Cristiano Ronaldo en Badr Hari zijn lovers’

‘Cristiano Ronaldo en Badr Hari zijn lovers’

9 jaar geleden / Aangepast: 9 jaar geleden / Beeld © Badr Hari InstagramGeschreven door RTL Boulevard
Geschreven door RTL Boulevard

The Sun weet het zeker: voetballer Cristiano Ronaldo en kickbokser Badr Hari zijn niet zomaar vrienden, de twee hebben een relatie met elkaar.

De innige vriendschap tussen de 30-jarige sterspeler van Real Madrid en de eveneens 30-jarige meervoudige kickbokskampioen zou zich niet alleen beperken tot de rand van het zwembad, de twee zouden het ook tussen de lakens prima met elkaar kunnen vinden.

De Britse tabloid The Sun baseert zich op verschillende bronnen in Spanje. Zo zou Real Madrid zich zorgen maken om de levensstijl van Cristiano Ronaldo en het effect daarvan op zijn spel. De viervoudig winnaar van de Gouden Schoen zou regelmatig in zijn privéjet op en neer naar Marokko vliegen om bij zijn lover Badr Hari te kunnen zijn.

"Ronaldo vliegt drie tot vier keer per week op en neer om zich in de armen van zijn vriend te nestelen"

Volgens sportverslaggever Daniel Riolo van het Franse Touche Pas a Mon Sport wordt al langer gefluisterd dat de twee meer zijn dan alleen vrienden. Het studiopubliek viel bijna in katzwijm toen hij zei: "Ronaldo vliegt drie tot vier keer per week op en neer om zich in de armen van zijn vriend te nestelen.” Maar dat is nog niet alles. De verslaggever weet ook te melden dat Cristiano een neuscorrectie heeft ondergaan.

Vrouwen
Ondanks de mooie vrouwen waar de voetballer zich altijd mee weet te omringen, blijft de geruchtenmachine over zijn geaardheid draaien. Zelf lijken Badr Hari en Cristiano Ronaldo er niet mee te zitten, al dat geroezemoes over hun vermeende relatie. De vechtsporter deelt dan ook regelmatig kiekjes van hem met Cristiano op social media. Op een ervan zien we Ronaldo in de sterke armen van Badr, waarbij de Marokkaan grappend schrijft: “Pasgetrouwd, altijd hier om je op te vangen, bro.” Op andere foto’s op het Instagram-account van Badr Hari zien we de twee van een traditionele Marokkaanse maaltijd genieten en genieten van de zon.

Ronaldo heeft relaties gehad met onder anderen de Russische schoonheid Irina Shayk. De officiële lezing van hun breuk was dat Cristiano veelvuldig contacten onderhield met andere vrouwen. Badr Hari had eerder een relatie met Estelle Cruijff.

Meer op rtlboulevard.nl:
'Erectiefoto's' Cristiano Ronaldo hit op internet
Video – Badr Hari houdt fans Cristiano Ronaldo op afstand
Badr Hari ’chillt’ met Cristiano Ronaldo

 

Just married Hahahaha. Always there to pick you up bro. #BadrHari #CR7 #Ronaldo @Cristiano

Een foto die is geplaatst door Badr Hari (@badrhariofficial) op

 

 

#Repost @cristiano

Een foto die is geplaatst door Badr Hari (@badrhariofficial) op

RTL Boulevard
Badr HariCristiano Ronaldo