Functies

Met Chrome kunnen moderne HTML5-implementaties en webapps gemakkelijk in de klas worden gebruikt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw oudere browsers dat wel aankunnen.

Downloaden Chrome MSI

Chrome MSI-pakket voor Windows 10/8.1/8/7 64-bit

(Chrome MSI-pakket voor Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Downloaden Chrome MSI

Chrome MSI-pakket voor Windows 10/8.1/8/7 32-bit

(Chrome MSI-pakket voor Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Snelheid

Snelheid draagt bij aan het leervermogen. Dat is waarom Chrome is ontworpen om op elk gebied snel te zijn: bij het opstarten vanaf het bureaublad, het laden van webpagina's en het uitvoeren van educatieve programma's met tekst, afbeeldingen en video. Ook op oudere apparaten is Chrome nog steeds snel, zodat u geld kunt besparen door uw huidige hardware langer te gebruiken.

Beveiliging

Google Chrome for Education maakt gebruik van technologieën zoals Safe Browsing en sandboxing om leerlingen en leraren te helpen beschermen tegen schadelijke websites, virussen, malware en phishingaanvallen. De Chrome-bescherming tegen cross-site scripts biedt extra beveiliging tegen sites die schoolnetwerken proberen aan te vallen of de identiteit van gebruikers te stelen.

Google Apps for Education

Chrome is helemaal vanaf de basis opnieuw ontworpen om optimaal te functioneren met de productreeks van Google Apps for Education. Chrome ondersteunt allerlei functies die niet beschikbaar zijn in andere browsers, waaronder offline Gmail, Google Documenten en Google Agenda, evenals desktopmeldingen en bewerkingsfuncties als slepen-en-neerzetten en knippen-en-plakken.

Gebruiksgemak

Chrome is eenvoudig te implementeren en te beheren. In plaats van kostbare tijd te besteden aan het bewaken van browserconfiguraties en internettoegang, kunnen IT-beheerders Chrome op basis van behoefte aanpassen en implementeren. Zo kunnen ze het gebruik van bepaalde extensies en Chrome Web Store-apps via groepsbeleid afdwingen voor alle leerlingen, terwijl leraren standaard toegang kunnen krijgen tot andere apps, extensies en sites.

Op maat

De Chrome Web Store biedt honderden educatieve en samenwerkingsextensies en -applicaties die u kunt combineren met Chrome en kunt distribueren onder leerlingen en leraren. Dankzij volledige HTML5-ondersteuning zonder vereiste upgrades van het besturingssysteem kunnen leerlingen en leraren krachtige, schaalbare webapps gebruiken in Windows, Mac OS X en Linux.

Upgrades

Als u Chrome implementeert, kunt u profiteren van betere prestaties en beveiliging zonder dat u uw besturingssysteem moet bijwerken of dure clientsoftware moet aanschaffen. Houd uw huidige browser om oudere apps in Internet Explorer uit te voeren en implementeer voor de rest Chrome in de hele school.