Laten we de wereld veranderen.

Meer zichtbaarheid. Meer donaties. Meer vrijwilligers. Dat krijgt u wanneer u uw boodschap deelt met mensen die waarschijnlijk het meest bereid zijn om te helpen.

The Fred Hollows Foundation

Deelnemer aan Google Ad Grants

The Fred Hollows Foundation

Deelnemer aan Google Ad Grants

"Dankzij Google Ad Grants hebben we door het hele land duizenden mensen gevonden die ons wilden steunen. Zo kunnen we veranderingen teweegbrengen door meer bekendheid te geven aan de zaak waar wij voor staan."
Ping Lo, The Fred Hollows Foundation

Zorg dat uw advertentie wordt weergegeven in Google Zoeken

Bereik de mensen die er het meest toe doen.

Met Google Ad Grants worden uw advertenties in het zoeknetwerk weergegeven aan personen die op Google zoeken naar non-profitorganisaties zoals die van u en bereikt u mensen die zich niet bewust waren van uw goede doel. U kunt uw boodschap wereldwijd delen of u richten op mensen bij u in de buurt. Met Google Ad Grants behoudt u de controle.

Meer bijdragen

Laat de donaties binnenstromen.

Google Ad Grants maakt het mensen makkelijker aan uw goede doel te doneren. En hoe makkelijker ze kunnen doneren, hoe groter de kans dat ze dit ook doen.

Kijk wat werkt

Diepere inzichten voor slimmere advertenties.

Als uw advertenties eenmaal live zijn, kunt u Google Analytics en 'Conversies bijhouden' gebruiken om te zien hoe uw advertenties presteren. Wat zijn de beste zoekwoorden? Met welke advertenties stimuleert u donaties of wint u vrijwilligers? Vind het antwoord op deze en nog veel meer vragen.