Maak uw passie winstgevend.

AdSense is een gratis en gemakkelijke manier om inkomsten te genereren door advertenties op uw website weer te geven.

videopictogram

Maak kennis met onze AdSense-klanten.

Enkele redenen waarom bijna twee miljoen mensen voor AdSense hebben gekozen.

Voordelen

De juiste advertenties voor uw doelgroep.

Alle advertenties worden gecontroleerd zodat we zeker weten dat ze van goede kwaliteit zijn en relevant zijn voor uw content of doelgroep, zelfs wanneer ze op een smartphone of tablet worden bekeken. Het resultaat? U kunt er meer aan verdienen.

Alle voordelen bekijken

Voordelen

U houdt de controle.

Blokkeer ongewenste advertenties, geef aan waar advertenties moeten worden weergegeven en kies welk advertentietype het best bij uw site past.

Alle voordelen bekijken

Voordelen

Alleen de best betalende advertenties worden weergegeven op uw site.

Profiteer van het grootste netwerk van online adverteerders die op uw advertentieruimte bieden, waardoor uw advertenties meer opbrengen.

Bekijken hoe het werkt

Succesverhalen

Onze uitgevers

BuildEazy

Les Kenny bouwde een website om mensen te laten zien hoe je allerlei gebruiksvoorwerpen maakt van hout.

wikiHow

wikiHow maakt al vanaf dag één gebruik van AdSense. Dankzij de opbrengst van AdSense is het bedrijf uitgebreid van twee naar vierentwintig werknemers.

Navi-serie

Via deze online gids in Japan kunnen lokale bedrijven zichzelf promoten en daarmee een community opbouwen. Met AdSense kan Kenji Shinjo zich op de content richten, zodat bedrijven successen kunnen behalen.

Alle succesverhalen lezen

Bronnen

Haal meer uit AdSense.

Vind hier de antwoorden op grote en kleine vragen.

Er is ondersteuning beschikbaar en er zijn handige tips over hoe u meer inkomsten kunt genereren met uw online content. We hebben een Helpcentrum, videolessen en sociale kanalen waarmee u AdSense-onderwerpen kunt onderzoeken en bespreken.

AdSense-bronnen verkennen

Zoals is vastgelegd in de Algemene voorwaarden van AdSense, moet u volwassen zijn om aan het AdSense-programma te kunnen deelnemen.

Als u nog niet volwassen bent, kan een ouder of voogd namens u een aanvraag indienen.

Uw Google-account bevat geen geboortedatum. Als u verder wilt gaan, kunt u hier uw gegevens updaten en het opnieuw proberen.

Uw huidige IP-adres is gekoppeld aan een land waartegen de Amerikaanse regering sancties heeft ingesteld meer informatie.

We kunnen u momenteel helaas niet toelaten tot AdSense.

Het lijkt erop dat dit Google-account niet is gekoppeld aan een AdSense-account. Geen probleem: u kunt met uw aan AdSense gekoppelde Google-account, of u vandaag nog aanmelden voor een AdSense-account.

Uw AdSense-account voor deze gebruikersnaam is momenteel uitgeschakeld vanwege ongeldige klikken.

We raden u aan uw e-mailaccount (inclusief uw spammap) te controleren op berichten die we u mogelijk hebben gestuurd met betrekking tot uw accountstatus. Raadpleeg de veelgestelde vragen over uitgeschakelde accounts voor meer informatie.

Uw AdSense-account voor deze gebruikersnaam is momenteel uitgeschakeld vanwege schendingen van ons programmabeleid.

We raden u aan uw e-mailaccount (inclusief uw spammap) te controleren op berichten die we u mogelijk hebben gestuurd met betrekking tot uw accountstatus. Raadpleeg de veelgestelde vragen over uitgeschakelde accounts voor meer informatie.

Hartelijk dank voor uw interesse in Google AdSense. Helaas kunnen we u na beoordeling van uw aanvraag momenteel niet opnemen in Google AdSense.

Er bestaat geen AdSense-account voor deze gebruikersnaam, omdat uw aanvraag momenteel in behandeling is. We zullen uw aanvraag beoordelen en nemen binnen een week via e-mail contact met u op. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, kunt u inloggen op uw account en aan de slag met AdSense.