Laat Google gratis uw eerste website maken

We helpen u om een prachtige website te maken die indruk maakt op nieuwe klanten en hen stimuleert contact met u te leggen, waardoor uw bedrijf zich online vestigt.

Laat klanten zien dat uw bedrijf er helemaal voor gaat

Een professionele website stimuleert de verkoop. Bijna 70% van de klanten koopt eerder van een bedrijf met een website dan van een bedrijf zonder website.*

Geoptimaliseerd om meer klanten aan te trekken

Met de ingebouwde functies van onze websitebouwer kunt u knoppen op uw site weergeven waarmee klanten u kunnen bellen, berichten kunnen sturen, afspraken voor services kunnen maken, bestellingen kunnen plaatsen en nog meer, wat conversies en omzet kan genereren.

Laat zien wat uw bedrijf speciaal maakt

We laten u van uw beste kant zien. U hoeft alleen maar op te geven wat u op uw site wilt presenteren: foto's, posts, menu's, services en het unieke verhaal van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw site de aandacht trekt.

Ga meteen aan de slag

Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om een site te lanceren die geschikt is voor mobiele apparaten. Wij maken in een paar stappen een schitterende, gratis website voor uw bedrijf.

Claim uw domein

Nadat u zich heeft aangemeld, krijgt u een gratis domein – bedrijfsnaam.bedrijf.site – en kunt u ervoor kiezen een custom domein te kopen: bedrijfsnaam.com.

Bereik meer klanten op Google Zoeken en Maps

Met behulp van uw bedrijfsgegevens op Google ontwikkelen we een bedrijfsprofiel en -website voor u, zodat meer klanten u op meer plaatsen kunnen ontdekken.

Meer informatie over bedrijfsprofielen

Omdat de eerste indruk belangrijk is

Bekijk een voorbeeld van uw website en meld u aan, zodat u online contact kunt leggen met uw klanten.

*Google/Ipsos, 'SMB Value of Websites Among Consumers', VS, mei 2018, n van 1510 consumenten in de VS, 18 tot 64 jaar