Codes via sms ontvangen

Google kan verificatiecodes naar uw telefoon verzenden via een sms'je. De standaardtarieven voor berichten van uw provider zijn mogelijk van toepassing.

Back-uptelefoonnummers

Voeg back-uptelefoonnummers toe zodat Google beschikt over een andere manier om verificatiecodes naar u te verzenden als uw hoofdtelefoon niet kan worden gebruikt.

Wilt u een telefoontje ontvangen?

Google kan uw mobiele of vaste telefoon bellen met uw verificatiecode.

Back-upcodes

U kunt back-upcodes voor eenmalig gebruik afdrukken of downloaden voor de momenten waarop uw telefoons niet beschikbaar zijn, bijvoorbeeld wanneer u op reis bent.

Geen verbinding? Geen probleem.

De Google Authenticator-app voor Android, iPhone of BlackBerry kan verificatiecodes genereren. De app werkt zelfs als uw apparaat geen telefoon- of gegevensverbinding heeft.

Registreer uw computers

Tijdens de inlogprocedure kunt u ervoor kiezen authenticatie in twee stappen niet weer te gebruiken op uw computer. U wordt op andere computers nog steeds om codes of een beveiligingssleutel gevraagd.

Uw account nog veiliger maken

In plaats van verificatiecodes te gebruiken, kunt u een beveiligingssleutel in de USB-poort van uw computer plaatsen voor nog meer beveiliging tegen phishing.