Kom in contact met een Google Partner

Heeft u hulp nodig bij het beheren van uw online advertenties? Werk samen met online professionals, bureaus, marketeers en specialisten die zijn getraind en gecertificeerd door Google.

Een partner vinden

Bent u een online professional of bureau? Meld u aan voor Google Partners.

Ontdek hoe

Zoek de badge

Een Google Partner-badge laat zien dat een Partner is geslaagd voor Google AdWords-productcertificeringsexamens en over de meest recente productkennis beschikt. Ze hebben hun badge dus echt moeten verdienen.

Krijg de hulp die u nodig heeft

Google Partners kunnen zich specialiseren in een of meer van de volgende AdWords-productgebieden:

 • Search Advertising

  Deze partners kunnen u helpen advertenties te maken en te optimaliseren die worden weergegeven bij resultaten van Google Zoeken. Ze kunnen ook adviseren over zoekwoordstrategieën en budgetplanning.
 • Mobile Advertising

  Partners die zijn gecertificeerd in mobiele advertenties kunnen u helpen om potentiële klanten te bereiken via advertenties met tekst, afbeeldingen, video's of HTML5.
 • Video Advertising

  Heeft u hulp nodig bij het implementeren en optimaliseren van uw videoadvertentiecampagne op YouTube? Laat deze partners u dan helpen.
 • Display-advertenties
  Display-advertenties

  Display Advertising

  Deze partners kunnen u helpen bij het maken van overtuigende visuele advertenties die potentiële klanten kunnen bereiken via meer dan twee miljoen websites en 650.000 apps.
 • Shopping Advertising*

  Gecertificeerde partners helpen u uw producten op Google Zoeken te plaatsen, uw voorraad op te zetten in Merchant Center en Google Shopping-campagnes te maken.
  * Het Shopping Advertising-examen is niet beschikbaar in bepaalde talen. Controleer de beschikbaarheid in het Helpcentrum.
Advertentie overslaan

Advertentie 0:{[eventToControllerCtrl.data ? eventToControllerCtrl.data : 30]}

 

Rosie's gemalen koffie

Verwen uzelf met lokale, biologische koffie

 

Rosie's gemalen koffie

Verwen uzelf met lokale, biologische koffie

 

Rosie's gemalen koffie

Verwen uzelf met lokale, biologische koffie

koffie

Werk samen met de juiste partner

Zoek wereldwijd op expertise, locatie en budget naar Partners met een badge die bekend zijn met uw branche, en gespecialiseerd zijn in wat u nodig heeft.

Een partner vinden

Google doet geen toezeggingen of beloftes over de prestaties of kwaliteit van de partnerbedrijven die worden weergegeven in Google Partner Search. Google brengt geen kosten in rekening voor opname in deze lijst en accepteert geen betalingen om een betere plaatsing te garanderen.