Presenteer je bedrijf op Google Maps

Haal meer klanten binnen met prachtige afbeeldingen van je bedrijf op Google Maps. Werk samen met een Street View-professional om je eigen, virtuele 360º-rondleiding te maken of gebruik apparatuur die geschikt is voor Street View om zelf afbeeldingen te maken.

360º-foto's en tours genereren resultaat

Met kwaliteitsfoto's in een bedrijfsvermelding kun je de gebruikerservaring verbeteren en het klanten makkelijker maken om je te vinden. Met 360º-tours kunnen klanten vast even binnenkijken en vergroot je je online zichtbaarheid.

Pictogram voor zichtbaarheid

62% van de bezoekers geeft de voorkeur aan vermeldingen met foto's van het winkelinterieur.

Pictogram voor virtuele rondleiding

Vermeldingen met foto's en een virtuele rondleiding wekken twee keer zo vaak interesse.

Pictogram voor vermelding

Een volledige vermelding roept vertrouwen op en wordt 78% vaker gezien als een betrouwbaar bedrijf.

Pictogram voor bedrijf

Gemiddeld 41% van de bedrijfszoekopdrachten op Google Maps leidt tot een bezoek aan de bedrijfslocatie.

Pictogram voor klantmotivatie

Vermeldingen met foto's en tours motiveren klanten in 29% van de gevallen om een aankoop te doen.


Laat je bedrijf eens van een andere kant zien

Wek meer vertrouwen en help klanten om je sneller te vinden door een virtuele 360º-rondleiding van je bedrijf te publiceren of door Street View op straatniveau te updaten. Huur een professionele vertrouwde Street View-fotograaf in of gebruik de Street View-app om zelf foto's te maken en te publiceren.

Bedrijfseigenaren

Huur een vertrouwde Street View-fotograaf in

Werk samen met een professional die is gespecialiseerd in aantrekkelijke foto's maken voor Google Maps. Of je nu up-to-date afbeeldingen op straatniveau wilt om je nieuwe gevel op Street View te laten zien of een 360º-rondleiding van je bedrijf van hoge kwaliteit beschikbaar wilt maken, bekijk de lijst met in te huren professionals in je buurt. Zij doen de rest.

360º-tour

Maak je eigen 360º-tour

Maak en publiceer zelf 360º-foto's met apparatuur die geschikt is voor Street View. Maak met behulp van professionele apparatuur een meeslepende gebruikerservaring voor je klanten. Gebruik de Street View-app om 360º-foto's te delen, over te zetten of te publiceren op Google Maps.

Wat je van een professional kunt verwachten

Als je de bekendheid van je bedrijf wilt vergroten, kan een ervaren Street View-bijdrager helpen je zichtbaarheid te vergroten en je zaak te laten opvallen op Google Maps. Maar voordat je deze stap neemt, is het belangrijk dat je weet welke rol elke partij in deze uitwisseling speelt.

Bedrijfseigenaren

  • Als je een vertrouwde fotograaf inhuurt om foto's van je bedrijf te maken, kan Google de kwaliteit van de services niet garanderen.
  • Alle onderhandelingen over de voorwaarden, services en prijs van de fotoshoot vinden plaats tussen jou en de fotograaf.
  • Eventuele betalingen voor de virtuele rondleiding of foto's worden gedaan aan de vertrouwde fotograaf. Er worden geen betalingen gedaan aan of via Google.
  • Geschillen tussen jou en de fotograaf of het bureau moeten onderling worden opgelost volgens de voorwaarden van jullie contract.
  • Als je een probleem wilt melden met de services die een vertrouwde fotograaf van Street View aanbiedt, vul je dit formulier in.

Street View-services krijgen

Vertrouwde professionals kunnen gebruikmaken van technologie die compatibel is met Street View om afbeeldingen op straatniveau te maken en te publiceren zodat Street View in je omgeving wordt geüpdatet.

  • Hoewel Google zelf geen fotografen of bureaus in dienst heeft, staan we toe dat bijdragers up-to-date Street View-afbeeldingen van wegen publiceren. Onze lijst met in te huren professionals bevat fotografen en bureaus die hun ervaring hebben aangetoond door prachtige foto's van hoge kwaliteit bij te dragen.
  • Google blijft door veel landen rijden om afbeeldingen te publiceren die je gebruikerservaring verbeteren en waarmee je de wereld kunt verkennen. Kijk waar we naartoe gaan om te zien of we binnenkort bij jou in de buurt zijn of neem contact op met een vertrouwde professional als je niet kunt wachten om up-to-date afbeeldingen te zien.