Verkoopresources

Bent u een professioneel fotograaf of bureau? Met deze resources kunt u opvallen als ervaren bijdrager, Street View in VR delen en uw klanten helpen hun Street View-status te verhogen. Als u op zoek bent naar duidelijke gegevens waarmee de kracht van deze content wordt bewezen, bekijk dan ook zeker onze statistieken voor virtuele rondleidingen.

'Kom binnen'-stickers

  • Promoot recent gefotografeerde bedrijven die zijn toegevoegd aan Google Street View
  • Vanaf 35¢ per sticker, afhankelijk van het bestelde aantal

Bestand voor Trusted-badge

  • In aanmerking komende Street View-bijdragers kunnen de Trusted-badge gebruiken conform de onderstaande richtlijnen voor verkoop en branding
  • Degenen die niet of niet meer in aanmerking komen, kunnen deze badge niet gebruiken

Google Cardboard

  • Bekijk Street View in virtual reality
  • Laat klanten en leads een demo zien van de topstukken uit uw portfolio
  • Een geweldig geschenk
  • Veel stijlen beschikbaar

De rol van vertrouwde professionals

Als u fotograaf bent of een bureau heeft, vormt Street View-fotografie een krachtige verkooppropositie. Bedrijven die meer bekendheid willen, kunnen met behulp van een ervaren Street View-bijdrager snel en eenvoudig meer zichtbaarheid realiseren. Het is voor alle partijen belangrijk om op de hoogte te zijn van hun respectievelijke verantwoordelijkheden tijdens deze samenwerking. Hieronder wordt dit verder beschreven.

Richtlijnen voor branding

Het Google Street View-merk en de Trusted-badge kunnen worden gebruikt als waardevolle marketingmiddelen. Als u een vertrouwde professional bent, nodigen we u uit deze middelen te gebruiken om bekendheid te geven aan uw status. Vertrouwde professionals mogen gebruikmaken van de Trusted-badge, woordmerken en branding-elementen zoals de logo's van Google, Google Maps, Street View, Trusted en aanverwante logo's. Hier volgt een overzicht van wat u daarmee wel en niet mag doen. Als u van mening bent dat iemand de merktekens van Google misbruikt, kunt u melding maken van ongepast gebruik.

Transparantie en verantwoording

Google Street View staat voor een eerlijke weerspiegeling van de wereld. Wanneer u uw fotoservices aan anderen verkoopt, is het van belang dat u dezelfde transparantie hanteert, en dat u uw rechten en plichten begrijpt zoals deze van toepassing zijn op andere mensen, merken en de lokale wetgeving.