Nonprofit Marketing Immersion

Pro-bonohulp van studenten en vrijwilligers uit de hele wereld met kennis van digitale marketing.

We zijn een
non-profitorganisatie

Laat u helpen bij uw marketing

Ik ben
student/
vrijwilliger

Ondersteun de marketing

Ik ben
adviseur

Geef advies aan een team

VOOR NON-PROFITORGANISATIES

Uw organisatie kan kosteloze hulp bij de marketing krijgen van studenten en vrijwilligers die gecertificeerd zijn in Google Ads

Laat u bij uw Ad Grants-account helpen door vrijwilligers die worden ondersteund door een adviseur. Hier leest u meer over de voorwaarden voor het programma en wat non-profitorganisaties kunnen verwachten.

Meld u aan voor Google Ad Grants

Laat u helpen met uw advertenties

Promoot leren in de praktijk

1. Meld u aan

Als u klaar bent, meldt u zich aan om te worden gekoppeld aan een studenten-/vrijwilligersteam. Nonprofit Marketing Immersion wordt doorlopend aangeboden. Er is geen deadline voor aanmelding.

OMC: Non-profitorganisaties, meld u aan

2. Vind een geschikt vrijwilligersteam

Zodra er een match is, wordt u gekoppeld aan een studenten-/vrijwilligersteam dat de certificeringsexamens voor Google Ads heeft gehaald en onder leiding van een adviseur staat.

OMC: Vind een match

3. Lanceer campagnes met kosteloze accountsupport

Tijdens het partnerschap helpen de studenten/vrijwilligers u met de lancering van advertenties. Na de campagne maken ze een rapport met aanbevelingen voor de optimalisatie van uw account.

OMC: Gratis support voor uw account

VOOR STUDENTEN/VRIJWILLIGERS

Doe praktische ervaring op en verbeter uw digitale marketingvaardigheden.

Zet Ad Grants-campagnes op voor een non-profitorganisatie die meer aandacht wil voor haar missie. Hier leest u meer over de voorwaarden voor het programma en de verwachtingen die aan studenten worden gesteld.

Heeft u zich al aangemeld als student, vrijwilliger of adviseur? Log hier in.

Doe praktische ervaring op met Google Ads

Ontwikkel handige analytische en adviserende vaardigheden

Draag bij aan de impact van non-profitorganisaties

1. Haal uw certificering

Voordat u in aanmerking komt om te worden gekoppeld aan een non-profitorganisatie, moet u slagen voor de examens voor de Google Ads Search-certificering en Measurement-certificering.

OMC: Laat u certificeren

2. Meld uw team aan

Eerst moet uw adviseur zich hier aanmelden. Zodra de aanmelding van uw adviseur is gecontroleerd en goedgekeurd, moet van elk team één teamleider zich hier aanmelden.

OMC: Studenten, meld je aan

3. Vind een geschikte non-profitorganisatie

Google koppelt u aan een non-profitorganisatie. 8 weken lang probeert u het Ad Grants-account van die organisatie te verbeteren. Training en stapsgewijze handleidingen helpen u daarbij.

OMC: Studenten worden gekoppeld

Succesverhalen

Ontdek hoe non-profitorganisaties en studenten samen succesvolle marketingcampagnes maken.

Bent u al deelnemer?

Log hieronder in op het dashboard voor adviseurs of voor studenten/vrijwilligers. U heeft alleen toegang tot dit dashboard als u zich heeft aangemeld.

Heeft u nog vragen over het programma?

Wanneer wordt dit programma aangeboden?

Dit programma wordt doorlopend aangeboden. Er is geen deadline voor aanmelding.

Kost het iets om deel te nemen?

Nee, Nonprofit Marketing Immersion is voor studenten/vrijwilligers en non-profitorganisaties helemaal kosteloos. Bij ieder Google Ad Grants-account voor een non-profitorganisatie zit een zoekadvertentiebudget van $ 329 per dag.

Kan ik via dit programma display-advertenties en videoadvertenties laten lopen?

Aangezien dit programma gebruikmaakt van het Ad Grants-platform, kunt u alleen zoekadvertenties met tekst laten lopen.

Hoelang duurt het voordat een goede match is gevonden?

Voor studenten/vrijwilligers: Na uw verzoek kan het 7-10 dagen duren voordat een match met een non-profitorganisatie is gevonden. De match wordt gemaakt op basis van de beschikbaarheid van non-profitorganisaties. Een enkele keer duurt het langer dan 10 dagen, afhankelijk van de taal en tijdzone.

Voor non-profitorganisaties: De match wordt gemaakt op basis van de beschikbaarheid van studenten/vrijwilligers. De gemiddelde wachttijd is 1-2 weken.

Hoe kunnen studenten/vrijwilligers zich voorbereiden als ze niet gewend zijn met een klant te werken?

We hebben uitgebreide tools voor elke stap van het proces. Na de registratie krijgen deelnemers toegang tot die tools. Ook hebben we voor deelnemers diverse supportkanalen, zoals het Nonprofit Marketing Immersion Forum en het formulier voor een supportverzoek.

Wat krijgen studenten/vrijwilligers die deelnemen aan Nonprofit Marketing Immersion?

Deelnemers die alle vereisten van het programma hebben afgevinkt, krijgen een certificaat van voltooiing. Deelnemers die in de enquête aan het eind van het programma de beste scores krijgen van hun non-profitorganisatie, krijgen een Top Marketer-certificaat.

Hoelang werken studenten samen met de non-profitorganisatie waaraan ze worden gekoppeld?

Zodra ze aan elkaar zijn gekoppeld, duurt het programma in totaal 8-10 weken. In deze periode komt het volgende aan bod: een kick-offmeeting plannen en houden, een rapport opstellen voorafgaand aan de campagnes, 4 weken lang campagnes instellen en laten lopen, een rapport opstellen na afloop van de campagnes en een afrondend gesprek houden.

Ik ben studieadviseur/hoogleraar. Hoe meld ik mijn studenten aan voor Nonprofit Marketing Immersion?

U moet zich eerst via deze link aanmelden als studieadviseur/hoogleraar. Zodra u bent geverifieerd en goedgekeurd, kunnen uw teamleiders zich aanmelden via deze link. Standaard kunt u maximaal 10 studententeams aanmelden. Als u meer teams wilt aanvragen, kunt u ons via een formulier voor een supportverzoek vragen het aantal teams in uw dashboard te vergroten.

Kunnen studenten/vrijwilligers zich ook zonder studieadviseur/hoogleraar aanmelden?

Op dit moment kunnen studenten en vrijwilligers zich alleen aanmelden via een studieadviseur of hoogleraar. De studieadviseur/hoogleraar kan iedere geregistreerde faculteitsmedewerker zijn die bereid is u te begeleiden bij dit programma. Nonprofit Marketing Immersion hoeft geen onderdeel te zijn van een specifiek vak.

Mijn probleem of vraag over een programma staat niet in de lijst. Met wie kan ik contact opnemen?

Vul een formulier voor een supportverzoek in voor algemene problemen of vragen over het programma. Stel een vraag in ons forum. Bekijk het Helpcentrum van Ad Grants voor technische vragen over accounts.