Werk samen met een betrouwbare expert

Als u op zoek bent naar een manier om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen, kunt u vertrouwen op de expertise van Google Certified Publishing Partners. Deze partners kunnen u met allerlei zaken helpen, van de advertentie-opbrengst verhogen tot strategieën ontwikkelen voor verschillende aspecten, zoals configuratie, optimalisatie en onderhoud. Zo kunt u zich richten op wat u leuk vindt: interessante content maken.

Verdien meer met elke pixel

Vertrouw op de expertise van uw partner om uw digitale content te optimaliseren, zodat u de meest rendabele en relevante advertenties kunt aantrekken. Als u met veel passie aan uw content werkt, voelt het des te beter als u er meer mee verdient.

Haal de expertise in huis die u nu en in de toekomst kunt gebruiken

Van app-ontwerp tot advertentie-optimalisatie en meer: maak gebruik van insights, services en technologieën om weloverwogen beslissingen te nemen en uw omzet te vergroten.

Focus op wat u als geen ander kunt

Als u een ervaren partner heeft die de beste advertentietechnologieën kan inzetten om uw potentiële opbrengst te maximaliseren, heeft u meer tijd om zich te richten op wat er echt toe doet: interessante content maken.
Verbeter uw prestaties op alle mogelijke manieren
Vertrouw op Certified Publishing Partners om uw bedrijf te ondersteunen met hoogwaardige oplossingen, waaronder:
Complete service voor beheer, implementatie en testen van advertenties
Ontwikkeling van advertenties voor mobiel, web, apps en met responsief ontwerp
Tools voor contentbeheer
Oplossingen voor video met betrekking tot platform en genereren van inkomsten
Aanpassing van advertenties
Volledige services voor het genereren van inkomsten met mobiele apps, gebruiks- en aankoopinformatie van app en hernieuwd engagement van gebruikers.

Werk samen met de besten
Let op de badge
Aan de hand van de Certified Publishing Partners-badge kunt u zien dat u met iemand werkt die zorgvuldig is geselecteerd door Google. Deze partners zijn niet alleen geslaagd voor de Google-examens voor productcertificering, maar hebben ook een goede reputatie opgebouwd door uitgevers zoals u te helpen succes te behalen.

Niet alleen de inkomsten zijn geweldig, ook de ondersteuning en verbetersuggesties voor mijn website zijn fantastisch. Het team geeft echt om mijn bedrijf en wil me helpen meer succes te bereiken.
Lauren Breeze, Uitgever - Nashville Fun for Families

Vind de juiste partner
Een partner vinden