Als u medewerkers van uw organisatie of collega's op uw werk traint, kunt u de onderstaande bronnen gebruiken voor de voorbereiding en presentatie. Ook kunt u de trainingsdeelnemers hiermee informatie bieden over het programma en ze helpen projecten te ontwikkelen met de kaarttools van Google.

Materiaal voor trainers

We stellen het trainingsmateriaal van onze eerdere workshops openbaar beschikbaar op workshop-microsites. Bekijk de onderstaande workshop-microsites voor actueel trainersmateriaal dat u in uw presentaties kunt gebruiken.

En nu?

Gaat u actief aan de slag om anderen te trainen in de kaarttools van Google? Word lid van het trainersnetwerk voor Google Earth Outreach, een community waarmee u toegang heeft tot nog meer trainingsbronnen die doorlopend worden geüpdatet. Het is een discussiegroep met gelijkgestemde mensen die praktische tips en advies delen over hoe u anderen kunt trainen in de kaarttools van Google. U kunt zich hier via Google Groepen aanmelden voor lidmaatschap. Vertel ons in het tekstvak wie u bent, waar u bent gevestigd en waarom u wilt deelnemen aan het trainersnetwerk.