Word een Google Earth Outreach-trainer

Als u medewerkers van uw organisatie of collega's op uw werk traint, kunt u de onderstaande hulpbronnen gebruiken voor de voorbereiding en presentatie. Ook kunt u de deelnemers hiermee leren om projecten te ontwikkelen met de kaarttools van Google.

Materiaal voor trainers

We stellen het trainingsmateriaal van onze eerdere workshops openbaar beschikbaar op workshop-microsites. Bekijk de onderstaande workshop-microsites voor actueel trainersmateriaal dat u in uw presentaties kunt gebruiken.


En nu?

Gaat u actief aan de slag om anderen te trainen in de kaarttools van Google, zodat zij een impact kunnen maken op de samenleving en het milieu? Word lid van het trainersnetwerk van Google Earth Outreach, een community waarmee u toegang heeft tot nog meer trainingsbronnen die doorlopend worden geüpdatet. Ook kunt u hier met gelijkgestemde mensen praktische tips en advies uitwisselen over hoe u anderen kunt trainen in de kaarttools van Google.

Volg deze instructies om lidmaatschap van het trainersnetwerk aan te vragen.

  1. Ga naar [deze pagina]https://groups.google.com/g/google-earth-outreach-trainers) voor de Google Groepen-pagina van het trainersnetwerk.

  2. Klik op de knop Vragen om deel te nemen aan groep

  3. Geef in het tekstvak van de pop-up aan waarom u lid wilt worden van de groep. Vertel ons wie u bent, waar u woont, wie u wilt trainen en hoe u met uw trainingen een impact maakt op de samenleving en het milieu.