Home

Browser van Google

Contact met de wereld via de browser van Google

Google ontwikkelt krachtige tools waarmee je kunt verbinden, spelen, werken en taken kunt uitvoeren. En alles werkt op Chrome.

Pixel Slate-tablet in portretmodus waarop je de Google-homepage ziet.

Productiviteit, ook als je offline bent

Dankzij de offline integratie met apps zoals Gmail en Documenten kun je blijven doorwerken, ook als je geen wifi-verbinding hebt.

Gmail

Google Documenten

Gmail-interfacescherm waarop je een lijst met e-mails ziet.
Gmail

Gmail

Met Chrome kun je je Gmail checken, zoeken naar berichten en zelfs berichten beantwoorden als je geen internetverbinding hebt.

Google Documenten-scherm met daarin een geopende projecttemplate.
Google Documenten

Google Documenten

Als je Chrome gebruikt, kun je bestanden van Documenten, Presentaties, Spreadsheets en Drive offline maken, bewerken en openen.

Google Chrome-icoon

Chrome maakt het makkelijk om taken uit te voeren

Of je nu Android of iOS gebruikt: Chrome beschikt over functies waarmee je efficiënter je dag doorkomt.

Google Pay confirmation screen shown on a Pixel Slate Tablet.
Google Pay-logo

Google Pay

Google Pay gebruiken om betalingen te doen in Chrome is beveiligd en makkelijk. Log in op Chrome om de betaalmethoden te gebruiken die je in je Google-account hebt opgeslagen.

Google Translate-icoon

Vertalen met één klik

Met Translate kun je communiceren met de wereld om je heen en deze wereld beter begrijpen.

Pixelbook Go-laptop.
Een Google Arts & Culture-pagina waarop je bovenaan een Google Translate-dialoogvenster met de originele tekst in het Grieks ziet. Een Google Arts & Culture-pagina waarop je bovenaan een Google Translate-dialoogvenster met een vertaling naar het Engels ziet.
Google Translate-icoon

Google Translate

Vertaal een complete website met één klik. Gebruik Google Translate meteen via de Chrome-zoekbalk of klik met de rechtermuisknop op een pagina die je wilt vertalen.

Chromecast-icoon

Breng Chrome naar het grote scherm

Chromecast en Chrome: sluit je apparaat aan en je bent helemaal klaar om te streamen

Tv-scherm waarop je een video ziet van iemand die deeg rolt met een deegroller en waar dezelfde video vanaf een laptop wordt gecast. Tv-scherm waarop je een video ziet van iemand die deeg rolt met een deegroller en waar dezelfde video vanaf een laptop wordt gecast.
Pixelbook-laptop waarop je een video ziet van iemand die deeg rolt met een deegroller en waar dezelfde video naar een tv wordt gecast.
Chromecast-icoon voor kaart

Chromecast

Met Chrome kun je vanaf je apparaat content casten naar je Chromecast of tv met Chromecast ingebouwd. Kies of je je volledige scherm wilt casten of alleen een specifiek tabblad.

Download de browser van Google