Directory's met gecertificeerde productpartners

Bekijk deze pagina om geverifieerde en getalenteerde partners te zoeken die u support kunnen bieden bij producten van Google voor Non-profitorganisaties.

Google Workspace

Maak een goede start met Google Workspace en laat u helpen door een Google Cloud Partner die in Google Workspace gespecialiseerd is. Of u nu op zoek bent naar support bij migratie of naar volledige support voor uw Google Workspace-strategie, met de hulp van Google Cloud Partners voor Google Workspace tilt u uw project naar een hoger niveau en behaalt u betere resultaten.

Ad Grants

De community van gecertificeerde professionals voor Google Ad Grants is bedoeld om professionals en Ad Grantees te helpen Ad Grants beter te gebruiken. Deze community vormt een erkenning van het netwerk van bureaus, consultants en trainers die non-profitorganisaties wereldwijd support bieden. Ook brengen we Ad Grantees in contact met aanbevolen professionals via onze communitydirectory.

YouTube

Zet uw ambitie om in actie. Verken de bronnen die YouTube biedt en zoek naar bedrijven die YouTube Certified zijn en die u kunnen helpen uw bereik te vergroten.

Maps Platform

Vind een Google Cloud Partner die in Google Maps Platform is gespecialiseerd en u aan de slag kan helpen.