Chrome
Chrome is een snelle, eenvoudige en veilige webbrowser.

Eenvoudige beveiliging
voor iedereen

Je hoeft geen beveiligingsexpert te zijn om internet te gebruiken. Chrome is ontworpen om standaard veilig en gebruiksvriendelijk te zijn voor iedereen.

Browse veilig, en vermijd malware en gevaarlijke sites.

Vermijd gevaarlijke websites

Dankzij Google Safe Browsing-technologie ben je beschermd tegen verschillende soorten malware-, phishing- en social-engineeringaanvallen waarmee mogelijk wachtwoorden kunnen worden gestolen of systemen kunnen worden besmet. Als iets verdacht lijkt, stuurt Chrome je een waarschuwingsbericht voordat de site wordt geopend.

Meer informatie
Chrome wordt automatisch geüpdatet.

Beschik altijd over het nieuwste op het gebied van beveiliging

Chrome wordt om de zes weken automatisch geüpdatet, zodat je altijd over de nieuwste beveiligingsfuncties en -oplossingen beschikt. Als we een belangrijke beveiligingsbug hebben gevonden, wordt er binnen 24 uur een oplossing uitgerold. Je hoeft hiervoor niets te doen.

Meer informatie
Via pictogrammen weet je of een site veilig is.

Bescherming die je kunt zien

Chrome gebruikt eenvoudige pictogrammen en tekst om je te laten weten of een webpagina veilig is. Kijk naar de adresbalk om te controleren of je veilig browset.

Meer informatie
Chrome helpt wachtwoorden beheren en beveiligen.

De makkelijkste manier om je wachtwoord te onthouden

Unieke, sterke wachtwoorden vormen een van de beste manieren om veilig te blijven op internet. Via de wachtwoordmanager van Chrome kun je je wachtwoorden laten onthouden, zodat je deze nooit opnieuw hoeft in te voeren.

Meer informatie
Via de incognitomodus browse je altijd privé.

Browse privé met de incognitomodus

Als je in de incognitomodus browset, worden je sitebezoeken en downloads niet geregistreerd. Alle cookies die worden achtergelaten terwijl je je in de incognitomodus bevindt, worden meteen gewist nadat je alle incognitovensters hebt gesloten.

Meer informatie
Download Chrome voor privé- of zakelijk gebruik.

Veilig op elk niveau

Chrome bevat meerdere beveiligingslagen om je te beschermen tegen nieuwe en opkomende dreigingen. Dankzij de uitgebreide beveiligingsmaatregelen van Chrome is dit een vertrouwde browser voor zowel privé- als zakelijk gebruik.

Meer informatie

Voor al je apparaten

Gebruik dezelfde Chrome-functionaliteit op al je apparaten. Bespaar tijd en typ minder dankzij toegang tot je bladwijzers en browserinstellingen vanaf elke locatie.