Toon de impact van uw non-profitorganisatie met Google Earth en Maps

Stel aantrekkelijke gegevensvisualisaties samen om de impact van uw organisatie bij te houden en te delen. Bovendien kunt u met Google Maps Platform mensen helpen de dichtstbijzijnde communityprogramma's en -services te vinden.

Google voor Non-profitorganisaties stelt Google Maps Platform-credits beschikbaar voor non-profitorganisaties.

Voordelen

Hoe Google Earth en Maps werken

De kaarttools van Google Earth bieden een breed scala aan dynamische functies, zoals de mogelijkheid om aanhangers voor uw missie mee te nemen op locatie via een virtuele rondleiding. Daarnaast kunt u uitgebreide visualiseringen maken en gegevens op een aantrekkelijke manier presenteren op een kaart met premium toegang tot Google Maps Platform.

Ontdek hoe Google Earth en Maps non-profitorganisaties de tools geven om hun impact bij te houden en te delen via aantrekkelijke gegevensvisualisaties.

Andere tools waarmee u een verschil kunt maken

Naast Google Earth en Google Maps Platform worden via Google voor Non-profitorganisaties nog meer producten aangeboden waarmee u uw inspanningen kunt visualiseren.

Een account voor Google voor Non-profitorganisaties aanvragen

Zodra we hebben geverifieerd of uw organisatie in aanmerking komt, kunt u de Google-producten activeren die het beste bij u passen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over hoe u Google Earth en Maps kunt gebruiken?

Zodra uw non-profitorganisatie is geverifieerd en u goedkeuring heeft verkregen voor Google Maps Platform-credits, kunt u onze bronnen en veelgestelde vragen raadplegen om onze tools optimaal te gebruiken.