Crime Victims Treatment Center

Het CVTC is een non-profitorganisatie die slachtoffers van gewelddadige criminaliteit bijstaat.

Omvang van de werkzaamheden

Small

Sector

Maatschappelijk werk

Doelen

Bekendheid vergroten

Effectief communiceren en samenwerken

Geld inzamelen

Privacy en beveiliging verbeteren met e-mail

Product

Google Workspace for Nonprofits

Non-profitprogramma van YouTube

Foto ter beschikking gesteld door

Crime Victims Treatment Center

Website

https://www.cvtcnyc.org

Wij respecteren dat genezing vele vormen kan hebben en erkennen het belang van een holistische benadering. Het CVTC biedt slachtoffers van geweld gratis een breed scala aan therapeutische behandelingen. We richten ons op de belangenbehartiging van slachtoffers, samenwerking met partners uit uiteenlopende disciplines en scholing voor mensen die werken met slachtoffers. We streven naar verandering van de culturele normen rond geweld en willen sociale rechtvaardigheid bevorderen door middel van progressieve wetgeving en mobilisatie van de samenleving.

Uitdaging

Het Crime Victims Treatment Center moet het beheer van en de communicatie met een groot netwerk van vrijwilligers op zich nemen om de missie tot een succes te maken. Het is ook belangrijk dat de contactgegevens van patiënten en alle e-mailberichten veilig kunnen worden opgeslagen. Ten slotte heeft het team behoefte aan een betrouwbaar systeem waarmee schrijvers zonder problemen met elkaar kunnen werken aan nieuwe subsidievoorstellen.

Verhaal

Het CVTC gebruikt Google-tools om slachtoffers van huiselijk geweld, aanranding, kindermisbruik en andere vormen van geweld en criminaliteit te helpen. De organisatie beheert vrijwilligersgegevens digitaal via Google Formulieren, stelt subsidieaanvragen op met Google Documenten en bewaart alle e-mailberichten in een aangepaste, HIPAA-conforme versie van Google Workspace. Het CVTC brengt de werkzaamheden en missie onder de aandacht van een breder publiek via Meet en YouTube.

"We hadden nooit de middelen om te investeren in technologie. Dankzij Google voor Non-profitorganisaties hebben we die hoognodige investering toch kunnen doen, zonder ons zorgen te maken over de kosten."

Christopher Bromson, adjunct-directeur

Impact

Het Crime Victims Treatment Center houdt dankzij Google voor Non-profitorganisaties gevoelige informatie veilig en overzichtelijk, en vereenvoudigt de aanmelding van vrijwilligers. Middels een promotievideo op YouTube zamelde het CVTC in 2014 meer dan $ 40.000 in tijdens de benefietvoorstelling Broadway Unlocked. Al deze verschillende producten maken het voor het CVTC makkelijker om een verschil te blijven maken.

Ontdek hoe andere organisaties een verschil maken met Google voor Non-profitorganisaties.