Ga naar content

Stap over op een Chromebook

De nieuwe generatie laptops Producten bekijken
Snel Beveiligd Simpel

Chromebooks zijn ontworpen om elke taak aan te kunnen

Chromebooks zijn snel, beveiligd en makkelijk in gebruik. Switch soepel tussen werk en ontspanning met directe toegang tot je bestanden en je favoriete apps. En dankzij de ingebouwde virusbescherming en automatische software-updates blijft je Chromebook goed beveiligd. Je hebt geen extra pakketten nodig.

Minecraft, nu op Chromebook

Minecraft is nu beschikbaar op Chromebook. Samen met miljoenen andere spelers kun je graven, bouwen, verkennen en proberen te overleven in een enorme open wereld. Je kunt ook makkelijk samen spelen met vrienden.

Personages en dieren uit Minecraft staan op een blokkerig, driedimensionaal terrein.

De basis van elke Chromebook is ChromeOS

ChromeOS is het besturingssysteem ontworpen door Google. ChromeOS draait op elke Chromebook en zorgt dat de laptop snel, beveiligd en gebruiksvriendelijk blijft.

Start snel, blijft snel

Chromebooks starten binnen een paar seconden op en dankzij automatische updates* heb je altijd de nieuwste software zonder onderbrekingen.

*Check op g.co/chromeosupdates/nl/ hoelang een apparaat in aanmerking komt voor updates

Vind meteen wat je zoekt

Chromebooks hebben een Alles-knop. Met één druk op die knop kun je meteen bestanden, apps en antwoorden op internet vinden.

Veiligheid voorop met beveiliging ingebouwd

Dankzij virusbescherming, sandboxing, Verified Boot en een ingebouwde beveiligingschip worden jij en je informatie beschermd.

Krijg alles gedaan en meer.

Of je nu aan de slag gaat met een project of wat ontspanning zoekt aan het einde van de dag: er is een app om je hierbij te helpen.

Al je favoriete games op één plek

Krijg toegang tot meer dan 1000 pc- en consolegames via de cloud. Speel je favoriete mobiele games zoals Candy Crush en Homescapes rechtstreeks op je Chromebook.

Chromebook-laptop met een helder verlicht RGB-toetsenbord met op de Chromebook illustraties van populaire titels van videogames.

Klaar voor elke creatieve inval

Gebruik studio-apps voor media, zoals Adobe Lightroom en Amped Studio, voor intensieve bewerkingsprojecten. Ontwerp je volgende digitale kunstwerk met bijvoorbeeld Figma of Canva.

Een Chromebook is achterover gevouwen in een staande stand. Op het scherm is een fotobewerkingssessie te zien.

Op elk moment productief aan de slag

Gebruik Microsoft Office en Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties om aan verschillende projecten te werken. Log in op je Google-account vanaf je Chromebook en krijg meteen toegang tot je voorkeuren.

Een Chromebook is achterover gevouwen in een staande stand. Op het scherm is een documentbewerkingssessie te zien.

Instant entertainment binnen handbereik

Relax met apps zoals Spotify, Disney+ en YouTube als je even wilt ontspannen.

Een Chromebook met een entertainment-app.

Doe meer met je Chromebook

Bekijk wat je allemaal op je Chromebook kunt doen om meer uit je apparaat te halen.