Fotografiebronnen

Street View-foto's zijn afkomstig van twee bronnen: Google en onze bijdragers.

Onze content

Onze content

In content van Google wordt 'Street View' of 'Google Maps' vermeld. Gezichten en kentekens in onze afbeeldingen worden automatisch vervaagd.

Content van bijdragers

Content van andere bijdragers

Bij content die gebruikers hebben bijgedragen, wordt een klikbare/tikbare accountnaam en in sommige gevallen een profielfoto weergegeven.

Hoe Google Street View beschikbaar maakt

Het Street View-team is achter de schermen hard aan het werk om Street View-afbeeldingen beschikbaar te maken. Hier lichten we een tipje van de sluier op en laten we zien wat het team doet om Street View beschikbaar te maken.

Ontdek de wereld om je heen in 360. Galerij bekijken

Waar we naartoe gaan

We rijden met de Street View-auto door veel landen om afbeeldingen te bieden die je gebruikerservaring verbeteren en je de wereld helpen ontdekken. Bekijk de lijst van landen waar we rondrijden en rondreizen.

Land
Regio District Tijd
{[value.region]} {[value.districts]} {[value.datestart| date:'MM/yyyy']} - {[value.dateend| date:'MM/yyyy']}

Door omstandigheden waarover Google geen controle heeft (zoals het weer of wegomleggingen), is het mogelijk dat onze auto's niet actief zijn of dat zich wijzigingen in het zichtveld voordoen. Houd er rekening mee dat onder een bepaalde plaatsnaam op de lijst ook nabij gelegen kleinere plaatsen kunnen vallen.

Waar we zijn geweest

De blauwe gebieden op de kaart geven aan waar Street View beschikbaar is. Zoom in voor meer details of browse door deze content via onze websites en apps.

Het Street View-wagenpark van Google

Bekijk ons Street View-wagenpark.