Ga naar content

Maak kennis met de Chromebook Plus

Doe meer dan je dacht te kunnen met de AI van Google

Video bekijken
 • Krijg kosteloos het beste van de AI van Google voor 12 maanden

  Krijg bij aankoop van een Chromebook Plus 12 maanden van het Google One AI Premium-abonnement, met toegang tot Gemini Advanced, 2 TB cloudopslag en Gemini in je favoriete apps, zoals Gmail en Documenten.10

  Functie-UI van Gemini

Apps en tools

Meer manieren om te werken en te spelen

 • Makkelijk om productief te zijn

  Krijg meer gedaan met je favoriete Google-apps en Microsoft 3651. Werk productiever dan ooit met Gemini voor Google Workspace.2

  Een Google-presentatie wordt bewerkt op een Chromebook en een diavoorstellingsfunctie wordt uitgelicht, met iconen van andere Google Workspace-apps en de profielfoto's van 3 andere gebruikers in pop-ups
 • Creatieve apps

  Maak unieke afbeeldingen, content en video's met de nieuwste apps van Adobe, zoals Photoshop3 en Express, mogelijk gemaakt door de generatieve AI van Adobe Firefly.

  Een foto van een vrouw in een roze shirt met bloemen wordt op een Chromebook bewerkt met Photoshop.

Hardware

Met meer rekenkracht krijg je meer gedaan

 • Dubbele prestaties

 • Batterij waarop je kunt vertrouwen

 • Enorme helderheid

  Schermresolutie van 1080p

SOFTWARE

Ontworpen voor dagelijks gemak

 • Zeer korte opstarttijd

  Zeer korte opstarttijd

  Een Chromebook-apparaat dat uitstaat
 • Nog nooit een virus gehad7

  Nog nooit een virus gehad7

  Merklogo met G op een schild
 • Je favoriete apps ingebouwd

  Je favoriete apps ingebouwd

  Gmail-logo
 • BETER SAMEN

  BETER SAMEN

  Afbeelding van een Pixel-telefoon naast draadloze oordopjes

Maak kennis met Chromebooks voor cloudgaming

RGB-gamingtoetsenborden11, schermen met een resolutie van meer dan 120 Hz en duizenden pc- en consolegames binnen handbereik.

Een Chromebook-apparaat van bovenaf met een toetsenbord met kleurverlichting

1Er zijn aanvullende functies beschikbaar via een Microsoft 365-abonnement. Microsoft, Excel en PowerPoint zijn gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation.

2De functies kunnen per abonnement anders zijn en de resultaten kunnen verschillen. De Google Workspace-extensie moet aanstaan. De beschikbaarheid verschilt per land. Ga na of de antwoorden kloppen.

3Abonnement vereist.

4In vergelijking met de bestverkochte Chromebooks tussen juli 2022 en december 2022.

5De batterijduur kan per apparaat verschillen en is afhankelijk van het gebruik en andere factoren.

6De opstarttijd kan per apparaat verschillen. Volgens tests op verschillende apparaten uit het Chromebook-portfolio is 10 seconden de gemiddelde opstarttijd.

7Tot en met maart 2024 is er nog nooit bewijs gevonden van succesvolle virusaanvallen op ChromeOS. Gegevens zijn gebaseerd op ChromeOS-monitoring van verschillende nationale en interne databases.

8Alle Chromebooks die sinds januari 2019 zijn gelanceerd, hebben de Titan C- of C2-beveiligingschip, met uitzondering van de Lenovo 100e Chromebook 2nd Gen MediaTek en de Lenovo 300e Chromebook 2nd Gen MediaTek. Deze hebben een andere beveiligingschip.

9Voor alle beschikbare functies moet je op alle apparaten met je Google-account zijn ingelogd op Chrome. Internetverbinding vereist.

10De aanbieding verloopt op 31 januari 2025 en moet uiterlijk op die datum worden ingewisseld. Deze aanbieding is beperkt tot nieuwe gebruikers van Google One in Australië, België, Canada, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, India, Japan, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, Zweden en Zwitserland die op of vóór 31 januari 2025 een Chromebook Plus hebben gekocht en geactiveerd. De volledige voorwaarden zijn van toepassing.

11De RGB-functie is niet beschikbaar op de ASUS Chromebook Vibe CX55 Flip. Deze heeft nog een anti-ghosting gamingtoetsenbord.