Ga naar content

Chromebook-functies voor het hele gezin

Met een Chromebook kun je makkelijk en beveiligd alles doen wat voor jou en je gezin belangrijk is. Chromebooks draaien op ChromeOS, het beveiligde besturingssysteem van Google. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je er altijd wel een kunt vinden die bij je past. Je kunt ze snel en makkelijk instellen en ze beschikken over functies die je gezin productief houden, vermaken en online beveiligd houden.

Je beveiligde gezinscomputer

Chromebook is voorzien van ingebouwde virusbeveiliging om je gegevens te beschermen. Met Google Family Link kun je de Chromebook van je kind beheren door schermtijdlimieten in te stellen en te bepalen tot welke content ze toegang hebben. Als meerdere gebruikers kunnen inloggen, heeft elk gezinslid een plekje voor zichzelf op de gedeelde laptop.

Een volwassene zit met een computer op schoot tussen 2 kinderen op de bank.

Makkelijk en snel voor iedereen in het gezin

Je stelt je Chromebook gewoon in door in te loggen op je Google-account, waardoor je meteen toegang hebt tot al je documenten. Dankzij de lange batterijduur en offline toegang tot Google Documenten, Google Spreadsheets, Gmail en meer kun je aan je taken en schoolwerk blijven werken, zelfs onderweg. En om alles soepel te laten verlopen, worden Chromebooks automatisch geüpdatet*, zodat je software snel en up-to-date blijft en je altijd over de nieuwste functies beschikt.

*Op g.co/chromeosupdates/nl/ kun je zien hoelang een apparaat in aanmerking komt voor updates.

Een laptop in de tabletstand, met het weggeklapte toetsenbord als standaard.

In één klik van werken naar spelen

Werk productief aan je projecten of ga met vrienden op een game-avontuur. Met de honderden apps in de Google Play Store op Chromebook kunnen teams, gezinnen en vrienden in realtime samenkomen.

Lees en bewerk documenten in e-mailbijlagen, werk samen met je team en benut de functies van Microsoft Word, waar je ook bent. Met de Word-app van Microsoft kun je snel en eenvoudig bestanden maken, lezen, bewerken en met anderen delen. Microsoft® Word
Zoom Zoom
Adobe Photoshop Lightroom is een camera-app met foto-editor die krachtig maar ook gebruiksvriendelijk is. Met Lightroom kun je prachtige foto's maken en bewerken, en je leert bovendien hoe je een betere fotograaf wordt. Adobe Lightroom
Google Spreadsheets Google Sheets
Netflix Netflix
Disney+ Disney+
icoon van Among Us Among Us
Canva: grafische ontwerptool en logo-, poster- en video-editor Canva
Google Classroom Google Classroom
Codecademy icon Codecademy
Duolingo icon Duolingo
Khan Academy Kids icon Khan Academy Kids

Taken uitvoeren

Werk samen met collega's, klasgenoten of wie je maar wilt met toegang tot bijvoorbeeld Microsoft® Word, Zoom, Adobe Lightroom en Google Spreadsheets.

*Er zijn aanvullende functies beschikbaar via een Microsoft 365-abonnement. Microsoft, Excel en PowerPoint zijn gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation.

Relaxen en ontspannen

Gebruik je favoriete apps, zoals Netflix, Disney+, Among Us en Canva, om je Chromebook van een mobiel werkstation te veranderen in een bioscoop, spelcomputer of digitaal canvas.

Leren en groeien

Blijf leren, zowel in de les als daarbuiten, met je favoriete apps zoals Google Classroom of Codecademy.

Meer informatie over Chromebook bekijken

Nieuwsgierig of een Chromebook iets voor jou en je kinderen is? Bekijk deze lijst met veelgestelde vragen voor meer informatie over onze gezinslaptops.

Haal samen met je gezin het maximale uit technologie

Bekijk meer informatie hoe je via Google contact met je gezin houdt.

Aandacht voor scholing

Ontdek hoe Google zich inzet voor onderwijs en innovatie in het leslokaal en op de werkvloer.

Klaar om de overstap te maken?

Bovenaanzicht van de 3 standen van een omklapbare Chromebook: gesloten, tablet en laptop.