Ga naar content
Én enhed med panelskærm opdelt i spilkunst til Deathloop, Baldur's Gate 3 og Lost Ark.
Én enhed med panelskærm opdelt i spilkunst til Deathloop, Baldur's Gate 3 og Lost Ark.

De ultieme apparaten voor cloudgaming

Krachtige pc-games spelen

nu te streamen

Met RGB-toetsenborden1, schermen met een hoge vernieuwingssnelheid en meer dan duizend games binnen handbereik.

Nog beter gamen in de cloud

Til je gameplay naar een hoger level met een Intel® Core™-processor, 120 Hz-scherm met hoge resolutie, RGB-gamingtoetsenbord1 en graphics van hoge kwaliteit, mogelijk gemaakt door NVIDIA GeForce NOW.

Speel meer dan 1000 games

Krijg meteen toegang tot de nieuwste pc- en consolegames. Geen installaties, geen downloads, geen gedoe. Gebruik gewoon de Launcher om te tikken, te zoeken, te klikken en te spelen2.

Duurzaam ontwerp

Met automatische updates en de nieuwste graphicstechnologie in de cloud krijg je de krachtigste prestaties om nog jarenlang de nieuwste games te kunnen spelen.

Games

Jouw manier om pc- en consolegames te spelen

Je hebt alleen maar een betrouwbare internetverbinding nodig om de nieuwste pc- en consolegames meteen te spelen op platforms zoals Xbox en NVIDIA GeForce NOW.

Titels krijgen een leeftijdsclassificatie en andere contentclassificaties. Sommige zijn niet geschikt voor minderjarigen.

Functies

Alles wat je nodig hebt om beter te gamen

 • Graphics en scherm van de hoogste kwaliteit

  Speel games met hoge prestaties en prachtige beelden, minimale vertraging en een vernieuwingssnelheid van 120 Hz. Krijg gameplay met 120 fps en raytracing, zodat je niets van de actie mist.

  Close-up van een paarse draak
 • Start games binnen enkele seconden

  Ga vanaf het startscherm binnen enkele seconden naar je game. Je hoeft alleen maar te tikken, je favoriete game te zoeken en te starten.

  Chrome Finder-venster waarin wordt gezocht op Destiny 2 en Destiny 2: The Witch Queen, met GeForce NOW als het best overeenkomende resultaat Chrome Finder-venster waarin wordt gezocht op Destiny 2 en Destiny 2: The Witch Queen, met GeForce NOW als het best overeenkomende resultaat
 • RGB-gamingtoetsenborden

  Ga van drukken op verkeerde toetsen naar naadloze gameplay met een RGB-gametoetsenbord met meerdere zones en anti-ghostingtechnologie1.

  Een Chromebook met een kleurrijk verlicht toetsenbord Een Chromebook met een kleurrijk verlicht toetsenbord
 • Pas je gamebeleving aan

  Met het game dashboard haal je alles uit je gametijd. Stel aangepaste besturing in en neem je gameplay makkelijk op om op je social media te posten.

  Afbeelding van de UI van het Game Dashboard Afbeelding van de UI van het Game Dashboard

Accessoires

Ga aan de slag met Chromebook-gamingaccessoires

Een man zit op een bank en speelt videogames op een Chromebook-apparaat.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wat is cloudgaming?

Cloudgaming is een manier om games te spelen op je laptop zonder ze te installeren. Hoe werkt dit? Je streamt games vanuit de cloud, net zoals dat je video's streamt via YouTube of andere services. Je hebt alleen maar een betrouwbare internetverbinding nodig om zelfs games met de beste graphics te spelen, zonder dat je dure hardware (zoals een speciale graphics-kaart) nodig hebt.

Wat voor internetverbinding moet ik hebben voor cloudgaming?

We raden een minimale netwerkbandbreedte aan van 15 Mbps voor 720p 60 Hz streaming, 30 Mbps voor 1080p 60 fps, 35 Mbps voor maximaal 1600p.

Opmerking: Je hebt een ethernetverbinding nodig voor de beste resultaten met 1600p en 120 fps.

Hoe weet ik welke games werken op cloudgaming-Chromebooks?

Cloudgaming-Chromebooks ondersteunen 3 grote platforms voor cloudgaming: NVIDIA GeForce NOW, Xbox Cloud Gaming en Amazon Luna. Cloudgames die werken op deze platforms, werken ook op cloudgaming-Chromebooks. Denk aan games als Fortnite, The Witcher 3 en Halo Infinite.

Kunnen andere Chromebooks ook games streamen vanuit de cloud?

Ja, je kunt platforms voor cloudgaming toevoegen op alle Chromebooks. Cloudgaming-Chromebooks zijn speciaal gemaakt om het maximale te halen uit je games, met functies als een RGB- of anti-ghostingtoetsenbord en een scherm met een vernieuwingssnelheid van 120 Hz en hoge resolutie.

Zijn cloudgaming-Chromebooks goed om op te werken?

Ja, cloudgaming-Chromebooks bevatten een Intel Core™-processor en 8 GB of meer aan RAM, zodat je de hele dag kunt werken en multitasken. Je kunt er ook apps als Google Workspace, Microsoft Office en Zoom op gebruiken om nog productiever te zijn.

Met de kracht van Chromebook Plus

Doe meer dan je dacht te kunnen met de AI van Google, Intel Core-processors en meer dan 8 GB RAM.

Een Chromebook Plus-apparaat waarop de Gemini-functie actief is, met de UI van een AI-functie voor afbeeldingen, een reisschema en een generator voor een beknopte e-mail voor Gmail

1De RGB-functie is niet beschikbaar op de ASUS Chromebook Vibe CX55 Flip. Deze heeft nog een anti-ghosting gamingtoetsenbord.

2Voor sommige titels heb je een abonnement nodig. *Xbox-cloudgaming (bèta): Hiervoor heb je je Xbox Game Pass Ultimate (of een ondersteunde free-to-play game) en een ondersteunde bluetooth-controller nodig (beide los verkrijgbaar). Je kunt het Ultimate-abonnement altijd opzeggen. Er worden dan geen kosten meer in rekening gebracht. Er gelden streamingbeperkingen: de serverbeschikbaarheid en wachttijden kunnen verschillen. De gamecatalogus en welke games free-to-play zijn, verschillen in de loop van de tijd, per regio en per apparaat. Internet is vereist. Hiervoor gelden de kosten van je internetprovider. xbox.com/gamepass